Nieuws

Optreden Charles Dickens Markt

Geschreven op

De kou weerhield de leerlingen van het Leerlingenorkest en andere leerlingen van T2muziek niet om op te treden tijdens een natte maar gezellige Charles Dickensmarkt. Ook van de toeschouwers werd dit keer wel wat doorzettingsvermogen verwacht. Lees meer »

Heelsums Gelegenheids Koor treedt op bij Oranje Nassau Oord

Geschreven op

Op zondagmiddag 10 december zal het Heelsums Gelegenheids Koor optreden op het binnenplein/atrium van Oranje Nassau Oord. CliĆ«nten en hun bezoekers zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Het projectkoor onder leiding van Simon de Jong en met pianobegeleiding van Annette Vel... Lees meer »

Winnaars talentenjacht T2muziek bekend

Geschreven op

Zaterdagmiddag 11 november was de finale van de muzikale talentenjacht in het kader van het 10-jarig jubileum van T2muziek uit Heelsum. Vijf finalisten vochten om de eer op te mogen treden tijdens het jubileumconcert van Heelsums Harmonie op 25 november. Lees meer »

Uitnodiging voor finale Talentenjacht Renkum-Heelsum

Geschreven op

Zaterdag 11 november van 14.00-16.00 uur is de finale van de Talentenjacht Renkum-Heelsum. Iedereen is van harte welkom om deze finale bij te wonen die plaatsvindt in de Cultuurzaal van Doelum in Renkum. Heelsums Harmonie gaat de verplichte werken van de finalisten begele... Lees meer »

Voorronde Talentenjacht Renkum-Heelsum

Geschreven op

Afgelopen zaterdag 28 oktober vond de voorronde plaats van de door T2muziek georganiseerde Talentenjacht. 15 kandidaten in de leeftijd van 7 tot 15 jaar brachten een muziekstuk ten gehore ten overstaan van de jury en een enthousiast publiek van familie en vrienden. Lees meer »

T2muziek viert 10 jarig jubileum

Geschreven op

Dit jaar bestaat T2muziek 10 jaar. In die tijd is er veel bereikt en ook voor de toekomst zit T2 vol plannen. In een speciaal jubileummagazine kijken Annette Veltkamp, Simon de Jong en verschillende leerlingen terug op 10 jaar T2muziek. Lees meer »

Zingen met plezier

Geschreven op

Op de voorkant van de Rijn en Veluwe van afgelopen week staat een interview met Simon de Jong, organisator en dirigent van het Gelegenheidskoor. Je kunt je nog steeds aanmelden voor het kerstproject van dit koor. Met name sopranen zijn van harte welkom! Lees meer »

Heelsums Gelegenheids Koor start met kerstproject

Geschreven op

Mensen die graag zingen zijn van harte welkom op het Gelegenheidskoor dat in de aanloop naar kerst weer diverse optredens zal verzorgen. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om met dit projectkoor mee te doen. Lees meer »

Talentenjacht Renkum-Heelsum. Schrijf je in!

Geschreven op

T2 muziek en Heelsums Harmonie vieren in 2017 respectievelijk het 10-jarig jubileum en het 90- jarig jubileum. Daarom organiseert T2 muziek een muzikale talentenjacht voor alle leeftijden in Heelsum en Renkum. Lees meer »

T2muziek start nieuw seizoen met nog meer instrumenten

Geschreven op

Muziekschool T2 is na de zomervakantie fris van start gegaan met nieuwe docenten en instrumenten. Het lesaanbod is uitgebreid met koperinstrumenten en melodisch slagwerk. T2muziek in Heelsum richt zich op leerlingen uit de gemeente Renkum. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.