Nieuws

Muziekles in tijden van Corona

Geschreven op

In deze Coronatijd ontkomt niemand eraan zich ingrijpend aan te passen aan de nieuwe situatie: thuiswerk, thuisonderwijs, 1,5 meter afstand buiten de deur en dierbaren die je niet meer kan bezoeken. We bespreken met Annette Veltkamp van T2muziek in Heelsum, welke gevolgen... Lees meer »

Online lessen i.v.m. corona

Geschreven op

Beste ouders en leerlingen, T2muziek heeft besloten het dringend advies van de overheid te volgen sociale contacten tot een minimum te beperken. Daarom hebben wij besloten, hoe jammer we het ook vinden, voorlopig geen fysieke lessen meer te geven. WEL ONLINE LESSEN! Lees meer »

Zangers gezocht voor nieuw project Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zondagmiddag 26 januari starten de koorrepetities voor het nieuwste project van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden. Lees meer »

Debuut Klavecimbel in Fusion

Geschreven op

Op zondag 12 januari zal de Heelsumse band Klavecimbel in Fusion zich voor het eerst muzikaal presenteren tijdens een zondagconcert in de Cultuurzaal van MFC Doelum in Renkum. De stichting Klavecimbel in Fusion heeft vorig jaar een mooi klavecimbel aan kunnen schaffen dan... Lees meer »

Volkskerstzang in Heelsum

Geschreven op

Op zondagavond 22 december is er de traditionele volkskerstzang in de St Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten. Het is een mooie traditie: de Volkskerstzang in de Sint Josephkerk. Lees meer »

Carols bij kaarslicht

Geschreven op

Op zaterdagavond 21 december vindt het jaarlijkse Carolsinging bij muziektent Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is uitgenodigd om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Jongste leerlingen musiceren voor bewoners Rijnhuis

Geschreven op

Enkele van de jongste leerlingen van T2muziek gaven vanmiddag een kerstuitvoering op de dagopvang van verzorgingsinstelling het Rijnhuis in Renkum. Een aantal van deze jongens en meisjes maakt ook deel uit van het Opstaporkest of het Symfonisch Leerlingenorkest. Lees meer »

Meisjeskoor doet officieel internationaal examen

Geschreven op

Morgen doet de Rivers Vocal Groep, het meisjeskoor dat Simon dirigeert op de internationale school in Arnhem, examen. Het gaat om het Initial Choral Exam, dat afgenomen wordt door the Associated Board of Royals School of Music London. Simon de Jong van T2muziek: Lees meer »

Mannen gezocht voor gelegenheidskoor

Geschreven op

Gisteren begonnen met de repetities van het kersproject. Het was weer fijn en gezellig om samen te zingen. We kunnen nog wat mannen gebruiken. Voor meer informatie en aanmelding: klik hier. Lees meer »

Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zondagmiddag 10 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.