Nieuws

Mannen gezocht voor gelegenheidskoor

Geschreven op

Gisteren begonnen met de repetities van het kersproject. Het was weer fijn en gezellig om samen te zingen. We kunnen nog wat mannen gebruiken. Voor meer informatie en aanmelding: klik hier. Lees meer »

Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zondagmiddag 10 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden. Lees meer »

Kinderen gezocht voor projectkoor Sinterklaas

Geschreven op

Op zaterdagmiddag 16 november wordt Sinterklaas verwelkomd in de muziektent van Heelsum. Kinderen kunnen zich aanmelden voor het projectkoor dat bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes zal zingen. Het projectkoor staat onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Lees meer »

Simon als vrijwilliger naar Lourdes

Geschreven op

Simon is van 6 tot 11 oktober als vrijwillig koordirigent mee op bedevaartreis naar Lourdes. Via de stichting VNB gaat hij met een vliegtuig met 300 personen waaronder 60 dove mensen en 40 mensen in rolstoel met hun begeleiders. Lees meer »

T2muziek haalt topdocenten binnen

Geschreven op

Met de aanvang van het nieuwe seizoen heeft T2muziek in Heelsum een drietal toppers binnengehaald voor lessen op dwarsfluit, klarinet en saxofoon. Met deze uitbreiding is er plaats voor nieuwe leerlingen. Met de drie nieuwe docenten is het team van de muziekschool in Heel... Lees meer »

Workshop Barok aan de Rijn

Geschreven op

Barok aan de Rijn, onder deze noemer organiseert de Stichting Klavecimbel in Fusion de eerste workshop in haar bestaan. Mensen die een strijkinstrument bespelen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit evenement dat plaatsvindt in Renkum in het laatste weekend van... Lees meer »

Vrouwenkoor Femmes Vocales zoekt nieuwe leden

Geschreven op

Sinds januari 2016 is er onder de paraplu van T2muziek een vrouwenkoor, opgericht door en voor vrouwen die graag zingen. Het koor bestaat uit bijna 20 leden uit de omgeving: Oosterbeek, Heelsum, Renkum en Wageningen. Het koor zingt vooral klassieke muziek en wereldmuziek. Lees meer »

Zangers gezocht voor Airborne-project Gelegenheidskoor

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheids Koor (HGK) start in de week van 20 augustus met een nazomerproject. Mensen uit Renkum en omgeving die graag samen zingen zijn van harte welkom om mee te doen. In september is het 75 jaar geleden dat de Airborne-landingen plaatsvonden. Lees meer »

Geslaagde muziektour leerlingenorkest langs basisscholen

Geschreven op

Dinsdag 14 mei maakte het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in Renkum en Heelsum. Een van de doelen was om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Het plezier spatte er vanaf op deze zonovergoten dinsdagmorgen op het schoolpl... Lees meer »

Leerlingenorkest maakt tour langs basisscholen

Geschreven op

Dinsdag 14 mei maakt het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in Renkum en Heelsum. Een van de doelen is om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Het Symfonisch Leerlingen Orkest is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en... Lees meer »

Muzikale zondagmiddagviering in St Josephkerk

Geschreven op

Op zondagmiddag 14 april is er een korte viering met muziek, samenzang en overdenking in de St Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de viering wordt geestelijke vocale muziek voor dit jaargetijde afgewisseld met teksten, gedichten en gebed. Lees meer »

Renkums mannenkoor-MIO naar Debno

Geschreven op

Van donderdag 4 april t/m zondag 7 april maakt het mannenkoor-MIO uit Renkum een uitstapje naar Debno in Polen. Op uitnodiging van stichting Renkum-Debno wil het koor bijdragen aan de bestendiging van het samenwerkingsband tussen de gemeente Renkum en Debno, dat al meer d... Lees meer »

Geslaagde uitvoering Gelegenheidskoor in Vloedschuur Heteren

Geschreven op

Afgelopen zaterdag 31 maart had het Gelegenheidskoor haar eerste uitvoering in het kader van het Voorjaarsproject 2019. Het Gelegenheidskoor was kernkoor tijdens de Evensong in de Vloedschuur in Heteren. Het koor had daarvoor 5 keer geoefend en op zaterdagmiddag 31 maart... Lees meer »

Leerlingen T2muziek treden op bij Alzheimercafé Regio Renkum

Geschreven op

Leerlingen van T2muziek leveren een muzikale bijdrage aan de maandelijkse bijeenkomsten van Alzheimercafé Renkum. Een win-win situatie: de bezoekers worden vermaakt en de leerlingen doen podiumervaring op. Het Alzheimercafé vindt iedere vierde woensdag van de maand plaats... Lees meer »

Heelsumse stichting koopt klavecimbel

Geschreven op

Een lang gekoesterde wens van de stichting Klavecimbel in Fusion ging vorige week in vervulling. Van donaties werd een klavecimbel gekocht dat vorige week onderdak kreeg in de studio van T2muziek in Heelsum. Bijzonder is dat het klavecimbel hemelsbreed nog geen 150 meter... Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.