Nieuws

Uitnodiging voor finale Talentenjacht Renkum-Heelsum

Geschreven op

Zaterdag 11 november van 14.00-16.00 uur is de finale van de Talentenjacht Renkum-Heelsum. Iedereen is van harte welkom om deze finale bij te wonen die plaatsvindt in de Cultuurzaal van Doelum in Renkum. Heelsums Harmonie gaat de verplichte werken van de finalisten begele... Lees meer »

Voorronde Talentenjacht Renkum-Heelsum

Geschreven op

Afgelopen zaterdag 28 oktober vond de voorronde plaats van de door T2muziek georganiseerde Talentenjacht. 15 kandidaten in de leeftijd van 7 tot 15 jaar brachten een muziekstuk ten gehore ten overstaan van de jury en een enthousiast publiek van familie en vrienden. Lees meer »

T2muziek viert 10 jarig jubileum

Geschreven op

Dit jaar bestaat T2muziek 10 jaar. In die tijd is er veel bereikt en ook voor de toekomst zit T2 vol plannen. In een speciaal jubileummagazine kijken Annette Veltkamp, Simon de Jong en verschillende leerlingen terug op 10 jaar T2muziek. Lees meer »

Zingen met plezier

Geschreven op

Op de voorkant van de Rijn en Veluwe van afgelopen week staat een interview met Simon de Jong, organisator en dirigent van het Gelegenheidskoor. Je kunt je nog steeds aanmelden voor het kerstproject van dit koor. Met name sopranen zijn van harte welkom! Lees meer »

Heelsums Gelegenheids Koor start met kerstproject

Geschreven op

Mensen die graag zingen zijn van harte welkom op het Gelegenheidskoor dat in de aanloop naar kerst weer diverse optredens zal verzorgen. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om met dit projectkoor mee te doen. Lees meer »

Talentenjacht Renkum-Heelsum. Schrijf je in!

Geschreven op

T2 muziek en Heelsums Harmonie vieren in 2017 respectievelijk het 10-jarig jubileum en het 90- jarig jubileum. Daarom organiseert T2 muziek een muzikale talentenjacht voor alle leeftijden in Heelsum en Renkum. Lees meer »

T2muziek start nieuw seizoen met nog meer instrumenten

Geschreven op

Muziekschool T2 is na de zomervakantie fris van start gegaan met nieuwe docenten en instrumenten. Het lesaanbod is uitgebreid met koperinstrumenten en melodisch slagwerk. T2muziek in Heelsum richt zich op leerlingen uit de gemeente Renkum. Lees meer »

Leerlingen T2muziek sluiten af met presentaties

Geschreven op

T2muziek heeft de laatste week voor het zomerseizoen afgesloten met een reeks leerlingenpresentaties. In drie bijeenkomsten op maandag, dinsdag en woensdag vonden er zo’n 45 individuele optredens plaats voor familie en bekenden. “ Lees meer »

Voorjaar met HGK-koor

Geschreven op

Zondagmiddag 30 april verzorgt het Heelsum Gelegenheidskoor samen met leerlingen van T2muziek een optreden in de RK kerk in Heelsum. Aansluitend is er een high tea. Het thema is ‘A bright and beautiful world’. Iedereen is van harte welkom. De Lees meer »

Crowdfunding voor klavecimbel

Geschreven op

De stichting Klavecimbel in Fusion werkt aan de comeback van het klavecimbel. Met behulp van crowdfunding en ludieke acties zamelt zij geld in voor de aanschaf en promotie van het klavecimbel. De stichting hoopt samen met burgers en bedrijven uit de gemeente Renkum genoeg... Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.