Nieuwe leslocatie T2muziek geopend

Met een ferme knip van de schaar opende leerlinge Manon maandagmiddag de nieuwe leslocatie van T2muziek in de voormalige Albert Schweizerschool in Renkum.

De 15-jarige Manon was de eerste leerling die les kreeg in het ruime nieuwe lokaal. Ze volgt wekelijks zangles bij Simon en zingt graag popliedjes. Bij het zingen in Coronatijd moet extra afstand worden gehouden en dat is in dit lokaal geen enkel probleem.
Simon de Jong van T2muziek is blij dat met deze ruimte. “Naast de lessen aan huis, huurden we voor het lesgeven o.a. een ruimte in De Spreng. Dat was een fijne samenwerking waar we heel blij mee waren, maar die zaal huurden we slechts voor twee dagdelen en werd voor allerlei doeleinden gebruikt. We waren dus altijd bezig met het verslepen, opbouwen en opbergen van instrumenten. In dit eigen lokaal kunnen we de instrumenten laten staan en dat scheelt veel tijd en moeite. Bovendien kunnen we er twee piano’s in kwijt en twee drumstellen zodat zowel de docent als de leerling over een eigen instrument beschikt. Wat natuurlijk ook erg fijn is, is dat je deze ruimte zeven dagen per week tot je beschikking hebt. Dat zorgt voor meer flexibiliteit in het lesprogramma. In de zomer als het te heet wordt in onze studio aan huis kunnen we dan ook uitwijken naar deze locatie.

Het lokaal is bereikbaar via de ingang van de Albert Schweizerschool aan de Goudsbloemstraat.

Naar het overzicht