Het Heelsums Gelegenheids Koor

Het GelegenheidsKoor is een projectkoor voor volwassenen met doorgaans zo'n twee a drie projecten per jaar: rondom kerst en in het voorjaar en de zomer. Het projectkoor is ideaal voor zangliefhebbers uit Renkum en omgeving die graag af en toe enthousiast en intensief willen oefenen en optreden maar geen deel uit willen maken van een wekelijks koor.

Zangervaring is niet nodig. Maar omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid een vereiste. Om thuisstudie te vergemakkelijken krijgen leden geluidsfiles toegestuurd van de te leren nummers. Het repertoire is zeer verschillend: van musical tot Afrikaanse vrijheids liederen en klassiek repertoire. Het Gelegenheidskoor oefent doorgaans zo'n 5 keer per project afwisselend op de zondagmiddag of avond. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Voorjaarsproject 2020

Het koor zal vier keer oefenen. Drie keer op zondagmiddag of -avond en de laatste keer op zaterdagmiddag 15 februari. Scratchers kunnen dan ook meedoen. Aansluitend is er 's avonds een optreden in de Vloedschuur in Heteren. Daarna volgen binnen een maand nog 2 uitvoeringen: één in verpleeghuis Oranje Nassaus Oord en een in de RK kerk in Heelsum, Wageningen of Ede. 

Voor de liefhebbers zijn er ook nog 2 korte stemrepetities.

Data repetities en optredens

Voor alle informatie over de tijd en plaats van repetities en optredens klik hieronder:

> Gegevens repetities en optredens.

Locatie

De meeste repetities vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau's Oord aan de rand van Renkum. Adres: Kortenburg 4. 6704 AV Wageningen. Telefoon 0317-364200. Voor adresgegevens stemmenrepetitie en zaterdagmiddag repetitie zie: Gegevens repetities en optredens.

Repertoire

We zingen mooie kerkmuziek:

1: Cantique de Jean Racine (Faure)

2: Du meine Seele singen (koral kantate vers 1,2 en 5 Walter Rein)

3: Kyrie en Gloria Taize

4: God heeft het 1e woord

5: De dag door uwe gunst ontvangen

6: evt O word immortal (Gibbons) en of koraal uit Sing unto the Lord (Purcell).

                 

Kosten

De kosten bedragen € 57,50-  per koorlid. Eenieder die meezingt krijgt een digitale factuur van T2muziek.

Aanmelden

Meld je aan via info@t2muziek.nl Wanneer je dat van jezelf weet, graag aangeven welke zangstem je hebt (bas, tenor, alt, sopraan). Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via de mail.

 

 

 

 

Kerstproject 2019


Foto's Kerstproject 2019

Klik op een van onderstaande foto's en blader door het album.

Optreden bij Klassiek op Zondag in Doelum

 

Optreden bij KBO

 

Optreden muziektent Heelsum 

 

Optreden Volkskerstzang