Het Heelsums Gelegenheids Koor

Het GelegenheidsKoor is een projectkoor voor volwassenen met doorgaans zo'n twee a drie projecten per jaar: rondom kerst en in het voorjaar en de zomer. Het projectkoor is ideaal voor zangliefhebbers uit Renkum en omgeving die graag af en toe enthousiast en intensief willen oefenen en optreden maar geen deel uit willen maken van een wekelijks koor.

Zangervaring is niet nodig. Maar omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid een vereiste. Om thuisstudie te vergemakkelijken krijgen leden geluidsfiles toegestuurd van de te leren nummers. Het repertoire is zeer verschillend: van musical tot Afrikaanse vrijheids liederen en klassiek repertoire. Het Gelegenheidskoor oefent doorgaans zo'n 5 keer per project afwisselend op de zondagmiddag of avond. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Kerstproject 2019

Het koor zal vier keer op zondagmiddag of -avond oefenen en daarna tijdens verschillende gelegenheden zo’n 5 keer optreden:

  1. we zingen in Doelum als onderdeel van de nieuw gestarte maandelijkse zondagmiddag-muziekuitvoeringen,
  2. we zijn uitgenodigd voor de KBO-middag in Koningshof
  3. we treden op tijdens de traditionele Carols bij kaarslicht in de Muziektent van Heelsum.
  4. overige optredens bij de Volkskerstzang of elders, zijn nog onder voorbehoud.

Data repetities en optredens

Voor alle informatie over de tijd en plaats van repetities en optredens klik hieronder:

> Gegevens repetities en optredens.

Locatie

De repetities vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau's Oord aan de rand van Renkum. Adres: Kortenburg 4. 6704 AV Wageningen. Telefoon 0317-364200.

Repertoire

Er is gekozen voor een programma met originele, mooie kerst nummers. Denk aan The Christmas Samba (vlot, swingend), An African Noel (ritmisch, uit Zuid Afrika), een of twee melodisch mooie John Rutter songs (o.a. A Christmas Lullaby), Mary did you know (Amerikaans) en andere wereldse en geestelijke kerstliederen.                        

Kosten

De kosten bedragen € 60,-  per koorlid. Eenieder die meezingt krijgt een digitale factuur van T2muziek.

Aanmelden

Meld je aan via info@t2muziek.nl Wanneer je dat van jezelf weet, graag aangeven welke zangstem je hebt (bas, tenor, alt, sopraan). Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via de mail.

 

 

 

 

Kerstproject 2019


Foto's Kerstproject 2018

Klik op een van onderstaande foto's en blader door het album.

 

Optreden Oranje Nassau's Oord

 

Optreden kerstconcert Doelum

 

Optreden Volkskerstzang Heelsum

 

Optreden Doelum Live

 

Optreden muziektent Heelsum