Het Heelsums Gelegenheids Koor

Het GelegenheidsKoor is een projectkoor voor volwassenen met 2 a 3 projecten per jaar. Ideaal voor mensen die graag samen zingen, maar geen zin of gelegenheid hebben om iedere week te oefenen.

Zangervaring is niet nodig. Maar omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid een vereiste. Om thuisstudie te vergemakkelijken krijgen leden Midi-geluidsfiles toegestuurd van de te leren nummers. Het repertoire is zeer verschillend: van musical tot Afrikaanse vrijheids liederen en klassiek repertoire. Het Gelegenheidskoor oefent doorgaans zo'n 5 keer per project afwisselend op de zondagmiddag of avond. Het zomerproject is afwijkend qua oefendagen en freqentie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

Zomerproject 2018 samen met Somerset County Youth Orchestra

Inwoners uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met het zomerproject van het Heelsums Gelegenheidskoor samen met met het Engelse Somerset County Youth Orchestra.

Van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli verzorgt T2muziek de concertreis van Somerset County Youth Orchestra in Nederland. Het 40 tallig symfonie-orkest logeert in Akoesticum Ede en geeft 3 concerten. 

 

Samen met het HGK worden het Hallelujah (Handel) en Psalm 150 (Franck) uitgevoerd. Als er (repeteer- en concert) tijd over is, kan misschien nog een derde werk ingestudeerd en uitgevoerd worden.

Oefendata

We oefenen op 2 zaterdagen en op een maandagavond.

 • Zaterdag 7 juli van 10.00 – 16.00 in de kapel van Oranje Nassau Oord bij Renkum
  NB. graag zelf lunch meenemen!
 • zaterdag 21 juli van 10.00 – 16.00 in de kapel van Oranje Nassau Oord bij Renkum
  NB. graag zelf lunch meenemen!
 • Maandag 23 juli: repetitie met orkest van 20.00 -21.00 uur in Akoesticum Ede.

Concertdata

 1. Woensdag 25 juli in de Remigius kerk in Steenderen.
  Inzingen: 18.30 uur.
  Aanvang concert : 20.00 uur.
 2. Donderdag 26 juli in de Sporthal van Doelum , Renkum.
  Inzingen: 13.30 -14.30 uur.
  Concert : 15.00 – 16.00 uur.
 3. Vrijdag 27 juli in de concertzaal van Akoesticum, Ede.
  Inzingen: 11.00 uur.
  Concert: 12.30 uur.

Kosten

De kosten zijn €57,50 per koorlid. Ieder die meezingt  krijgt een digitale factuur van T2muziek.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@t2muziek.nl. De bladmuziek en eventuele geluidsfragmenten zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd.

Gratis

Wil je familie, vrienden of bekenden uitnodigen om naar een concert te komen luisteren? Dan is het leuk om te weten dat de toegang voor de concerten gratis is. Eventueel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.