Nieuws

Carols bij kaarslicht in Heelsum

Geschreven op

Op donderdagavond 22 december vindt het jaarlijkse Carols zingen bij de muziektent in Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is uitgenodigd om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Kerstoptredens Heelsums Gelegenheidskoor

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheidskoor zal zondagmiddag 18 december optreden in Doelum met een variëteit aan kerstmuziek. Op donderdagavond 22 december zingt het koor in de muziektent van Heelsum. Iedereen is welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen. Lees meer »

Zangers welkom bij kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zaterdag 12 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. In het soms wat sombere najaar kan het fijn zijn om de zinnen te verzetten. Lees meer »

Herfstcursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Op donderdagochtend 10 november start T2muziek weer een cursus Muziek op schoot in Renkum. Ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om in de donkere dagen van het jaar aan deze vrolijke cursus mee te doen. Lees meer »

Workshop Barok aan de Rijn voor strijkers

Geschreven op

De stichting Klavecimbel in Fusion organiseert in het weekend van 22-23 oktober 2022 een workshop voor gevorderde (amateur) strijkers. Gedurende twee dagen worden een paar mooie stukken ingestudeerd en vervolgens afgesloten met een uitvoering. Lees meer »

Geslaagde muziektour leerlingenorkest langs basisscholen

Geschreven op

Donderdag 14 juli maakte het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in de omgeving. Een van de doelen was om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Het plezier spatte er vanaf op deze zonovergoten donderdagmorgen op het schoolple... Lees meer »

Zomerworkshop 'Muziek op schoot"

Geschreven op

Op woensdagochtend 22 juni geeft Annelies Rijk van T2muziek een zomerworkshop ‘Muziek op schoot’. Deze workshop vindt plaats in de voormalige Albert Schweizer basisschool in Renkum. Dit voorjaar gaf Rijk al een cursus ‘Muziek op schoot’ waar veel ouders met plezier aan de... Lees meer »

Meer muziek in de klas: uitvoering op basisschool de Atlas

Geschreven op

Komende week is de afsluiting van het project Meer muziek in de klas. Leerlingen van groep 8 van De Atlas hebben afgelopen 8 weken les gehad op trompet, klarinet of slagwerk. Dit project wordt afgesloten met een ‘concert’ samen met leerlingen die al wat langers spelen. Op Lees meer »

Klarinetles van Johan Naus

Geschreven op

Bij T2muziek kun je klarinet leren spelen. Maar wat veel mensen niet weten is dat T2 hiervoor een van de beste klarinettisten van Nederland in huis heeft, namelijk Johan Naus. Naus is 34 jaar oud en woont met vrouw en kind in Arnhem. Lees meer »

Opstaporkest voor jonge muzikanten van start

Geschreven op

Op 7 maart gaat het Opstaporkest van start. Hierin spelen hele jonge muzikanten voor het eerst met elkaar samen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het Opstaporkest is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en T2muziek. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.