Nieuws

Zangers welkom bij Kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zaterdag 4 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Het koor repeteert op zes zaterdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Lees meer »

Koorrepetities Lourdesreis van start

Geschreven op

Van 15 tot en met 21 oktober organiseert T2muziek in samenwerking met Christoffelreizen een (zang)reis naar Lourdes. Er is nog plaats voor zowel zangers als niet-zangers. Tijdens de week zal het projectkoor diverse keren optreden in verschillende missen. Lees meer »

Projectkoorreis naar Lourdes

Geschreven op

De Heelsumse muziekschool T2muziek organiseert in samenwerking met Christoffel reizen een (zang)reis naar Lourdes van zondagavond 15 t/m zaterdagavond 21 oktober. De reis is voor zangers en partners, en niet-zangers. Lees meer »

Leerlingenorkest geeft Koffieconcert in Gaanderen

Geschreven op

Het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) verzorgt op zondagochtend 4 juni een koffieconcert in verpleeghuisvoorziening Slingebeek in Gaanderen. Het concert is voor de bewoners van de afdeling Clematis, hun mantelzorger en andere geïnteresseerden uit de buurt. Lees meer »

Fiddlefest in Kerkje op de Heuvel

Geschreven op

Op vrijdagavond 2 juni is er een optreden van leerlingen die viool, altviool en cello leren spelen. Dertig strijkers van echte beginners tot aan gevorderde leerlingen zullen hun kunsten vertonen aan vrienden, familie en belangstellenden. Lees meer »

Vrolijke zomercursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Op donderdagochtend 25 mei start weer een cursus Muziek op schoot in Renkum. Ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om aan deze cursus mee te doen. Muziek op Schoot is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. Lees meer »

T2muziek naar Lourdes

Geschreven op

Vier docenten van T2muziek gaan van 28 april t/m 6 mei als muzikaal vrijwilliger mee naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes. Zij begeleiden het Jongerenkoor Antonius uit Ede dat door het Aartsbisdom Utrecht is uitgenodigd als Bedevaartskoor. Lees meer »

Optredens leerlingenorkest

Geschreven op

Mensen uit Renkum en omgeving die een muziekinstrument (leren) bespelen en die graag samen muziek maken zijn van harte welkom bij het Symfonisch Leerlingenorkest. Een muziekinstrument bespelen is leuk en veel mensen volgen privéles. Lees meer »

Carols bij kaarslicht in Heelsum

Geschreven op

Op donderdagavond 22 december vindt het jaarlijkse Carols zingen bij de muziektent in Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is uitgenodigd om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Kerstoptredens Heelsums Gelegenheidskoor

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheidskoor zal zondagmiddag 18 december optreden in Doelum met een variëteit aan kerstmuziek. Op donderdagavond 22 december zingt het koor in de muziektent van Heelsum. Iedereen is welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen. Lees meer »

Herfstcursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Op donderdagochtend 10 november start T2muziek weer een cursus Muziek op schoot in Renkum. Ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om in de donkere dagen van het jaar aan deze vrolijke cursus mee te doen. Lees meer »

Workshop Barok aan de Rijn voor strijkers

Geschreven op

De stichting Klavecimbel in Fusion organiseert in het weekend van 22-23 oktober 2022 een workshop voor gevorderde (amateur) strijkers. Gedurende twee dagen worden een paar mooie stukken ingestudeerd en vervolgens afgesloten met een uitvoering. Lees meer »

Geslaagde muziektour leerlingenorkest langs basisscholen

Geschreven op

Donderdag 14 juli maakte het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in de omgeving. Een van de doelen was om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Het plezier spatte er vanaf op deze zonovergoten donderdagmorgen op het schoolple... Lees meer »

Zomerworkshop 'Muziek op schoot"

Geschreven op

Op woensdagochtend 22 juni geeft Annelies Rijk van T2muziek een zomerworkshop ‘Muziek op schoot’. Deze workshop vindt plaats in de voormalige Albert Schweizer basisschool in Renkum. Dit voorjaar gaf Rijk al een cursus ‘Muziek op schoot’ waar veel ouders met plezier aan de... Lees meer »

Meer muziek in de klas: uitvoering op basisschool de Atlas

Geschreven op

Komende week is de afsluiting van het project Meer muziek in de klas. Leerlingen van groep 8 van De Atlas hebben afgelopen 8 weken les gehad op trompet, klarinet of slagwerk. Dit project wordt afgesloten met een ‘concert’ samen met leerlingen die al wat langers spelen. Op Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.