Nieuws

Meer muziek in de klas: uitvoering op basisschool de Atlas

Geschreven op

Komende week is de afsluiting van het project Meer muziek in de klas. Leerlingen van groep 8 van De Atlas hebben afgelopen 8 weken les gehad op trompet, klarinet of slagwerk. Dit project wordt afgesloten met een ‘concert’ samen met leerlingen die al wat langers spelen. Op Lees meer »

Klarinetles van Johan Naus

Geschreven op

Bij T2muziek kun je klarinet leren spelen. Maar wat veel mensen niet weten is dat T2 hiervoor een van de beste klarinettisten van Nederland in huis heeft, namelijk Johan Naus. Naus is 34 jaar oud en woont met vrouw en kind in Arnhem. Lees meer »

Opstaporkest voor jonge muzikanten van start

Geschreven op

Op 7 maart gaat het Opstaporkest van start. Hierin spelen hele jonge muzikanten voor het eerst met elkaar samen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het Opstaporkest is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en T2muziek. Lees meer »

Cursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Na de voorjaarsvakantie start T2muziek in de voormalige Albert Schweizer basisschool in Renkum met de cursus ‘Muziek op schoot’. Dit is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. En Lees meer »

Kerstconcert in Doelum

Geschreven op

In de reeks zondagmiddagconcerten in Doelum treedt het Heelsums Gelegenheidskoor op 19 december op met een variëteit aan kerstmuziek. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen. Lees meer »

Mannen gezocht voor kerstproject Heelsums Gelegenheidskoor

Geschreven op

Al bijna 40 enthousiaste zangers meldden zich aan, maar de mannenstemmen zijn nog in de minderheid. Dus ben je een tenor of bas, houd je van samen zingen en spreken kerstliederen je aan? Je bent van harte welkom om mee te doen. Lees meer »

Heerlijk concert Barok aan de Rijn

Geschreven op

Wat een mooi concert gaf het gelegenheidsensemble Barok aan de Rijn aan het eind van deze zondagmiddag in Doelum. Na een workshop waarin zij twee dagen intensief repeteerden onder leiding van Annette Veltkamp gaven de 19 deelnemende strijkers een uitvoering voor familie,... Lees meer »

Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zaterdag 13 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Het Gelegenheidskoor is ideaal voor mensen die graag samen zingen maar geen... Lees meer »

Vivaldi en Bach in Doelum

Geschreven op

Zondagmiddag 24 oktober geeft het gelegenheidsensemble Barok aan de Rijn een optreden in Doelum te Renkum. Het hoofdprogramma is Vivaldi’s Vier Jaargetijden met als solist de violist Kees Hilhorst. Het optreden is het resultaat van een tweedaagse workshop waarin ervaren s... Lees meer »

Nieuwe leden welkom op leerlingennorkest

Geschreven op

Mensen uit Renkum en omgeving die een muziekinstrument (leren) bespelen en die graag samen muziek maken zijn van harte welkom bij het Symfonisch Leerlingenorkest. Een muziekinstrument bespelen is leuk en veel mensen volgen privéles. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.