Nieuws

Contrabas leren spelen in Renkum

Geschreven op

Vanaf juni is het mogelijk om bij T2muziek in Renkum contrabasles te volgen. Het docententeam is uitgebreid met een specialist op dit instrument, Reinout Hekel. De contrabas is een imposant instrument. Was je vroeger toch vaak al wat ouder als je op dit prachtige instrume... Lees meer »

Cursus Muziek op Schoot in Renkum

Geschreven op

Op donderdag 23 mei start T2muziek in Renkum weer met een cursus ‘Muziek op schoot’. Dit is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. En voor (groot-)ouder en kind een moment om samen plezier te maken. Ied Lees meer »

Optreden Symfonisch Leerlingen Orkest in Doelum

Geschreven op

Zaterdagavond 13 april speelt het Symfonisch Leerlingenorkest (SLO) tijdens het voorjaarsconcert van Heelsums Harmonie en SLO in Doelum. De toegang is gratis. Het programma start om 19.30 uur. Het SLO is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en T2muziek. Lees meer »

Zingen in Lourdes

Geschreven op

De Heelsumse muziekschool T2muziek organiseert in samenwerking met Christoffel reizen en de Titus Brandsma Parochie een (zang)reis naar Lourdes van vrijdag 13 september tot en met vrijdagmorgen 20 september 2024. De reis is voor zangers en partners, en niet-zangers. Lees meer »

Workshop Barok aan de Rijn 2024 voor zangers en strijkers

Geschreven op

De stichting Klavecimbel in Fusion organiseert in het weekend van 20-21 april een workshop voor gevorderde (amateur) strijkers en voor koorzangers. (Alt)violisten, cellisten en bassisten uit de wijde omgeving en mensen die graag zingen zijn van harte uitgenodigd hieraan d... Lees meer »

Nieuwe cursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Op donderdag 29 februari start T2muziek in Renkum weer met een cursus ‘Muziek op schoot’. Dit is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. En voor (groot-)ouder en kind een moment om samen plezier te maken. Ied Lees meer »

Fluitspelen bij T2muziek

Geschreven op

Lijkt dwarsfluit spelen je leuk? Heb je vroeger dwarsfluit gespeeld en zou je dit nu weer op willen pakken? Wil je samenspelen met andere fluitisten? Of (naast je individuele fluitles) meedoen in een symfonisch leerlingenorkest? Bij T2muziek is er veel mogelijk. Lees meer »

Kerstoptreden Heelsums Gelegenheidskoor in Doelum

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheidskoor geeft op zondagmiddag 17 december een kerstconcert in het café van MFC Doelum. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen. Lees meer »

Optreden Symfonisch Leerlingenorkest

Geschreven op

Zaterdagavond 16 december speelt het Symfonisch Leerlingenorkest (SLO) tijdens het kerstconcert van Heelsums Harmonie in Doelum. De toegang is gratis. Het programma start om 19.30 uur. Het SLO is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en T2muziek. Lees meer »

Zangers welkom bij Kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zaterdag 4 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Het koor repeteert op zes zaterdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Lees meer »

Koorrepetities Lourdesreis van start

Geschreven op

Van 15 tot en met 21 oktober organiseert T2muziek in samenwerking met Christoffelreizen een (zang)reis naar Lourdes. Er is nog plaats voor zowel zangers als niet-zangers. Tijdens de week zal het projectkoor diverse keren optreden in verschillende missen. Lees meer »

Projectkoorreis naar Lourdes

Geschreven op

De Heelsumse muziekschool T2muziek organiseert in samenwerking met Christoffel reizen een (zang)reis naar Lourdes van zondagavond 15 t/m zaterdagavond 21 oktober. De reis is voor zangers en partners, en niet-zangers. Lees meer »

Leerlingenorkest geeft Koffieconcert in Gaanderen

Geschreven op

Het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) verzorgt op zondagochtend 4 juni een koffieconcert in verpleeghuisvoorziening Slingebeek in Gaanderen. Het concert is voor de bewoners van de afdeling Clematis, hun mantelzorger en andere geïnteresseerden uit de buurt. Lees meer »

Fiddlefest in Kerkje op de Heuvel

Geschreven op

Op vrijdagavond 2 juni is er een optreden van leerlingen die viool, altviool en cello leren spelen. Dertig strijkers van echte beginners tot aan gevorderde leerlingen zullen hun kunsten vertonen aan vrienden, familie en belangstellenden. Lees meer »

Vrolijke zomercursus Muziek op Schoot

Geschreven op

Op donderdagochtend 25 mei start weer een cursus Muziek op schoot in Renkum. Ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om aan deze cursus mee te doen. Muziek op Schoot is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. Lees meer »