Kerstconcert in Doelum

In de reeks zondagmiddagconcerten in Doelum treedt het Heelsums Gelegenheidskoor op 19 december op met een variëteit aan kerstmuziek. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om zich een uurtje onder te dompelen in kerstsferen.

Het Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek heeft 6 weken lang op zaterdagochtend gerepeteerd. Het koor van in totaal  26 mannen en vrouwen zal diverse originele kerstnummers ten gehore brengen zowel klassieke als meer eigentijds en populair zoals onder andere het Gaudens in Domino (2stemmig Gregoriaans), een Tsjaikovsky lied, een kerst Bachkoraal, Glorious Kingdom, Christmas Lullaby en het swingende Chrismas Samba.

Het concert begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur  in MFC Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum. De entree is gratis, wel is er na afloop een collecte ter bestrijding van de onkosten. In verband met de huidige maatregelen wordt het publiek gevraagd om zich van te voren aan te melden via info@doelum.nl. Van iedere bezoeker wordt bij de ingang de QR code gecheckt.

Op eerste kerstdag zal het Heelsums Gelegenheidskoor haar medewerking verlenen aan de dienst van de protestantse gemeente Renkum-Heelsum in de kerk aan de Kerkstraat in Renkum.

Naar het overzicht