Agenda

Pasen

In verband met Pasen zijn er geen lessen. Lees meer »

Optreden Gelegenheidskoor

Op zondagmiddag 22 april treedt het Heelsums Gelegenheidskoor op voor ciënten van O & O, in het kader van hun voorjaarsproject. Lees meer »

Mei vakantie

In verband met de mei vakantie zijn er geen lessen. Lees meer »

Hemelvaart

In verband met Hemelvaart zijn er geen lessen. Lees meer »

Optredens Girls Choir van Rivers International School in Milaan

Van 10-13 mei gaat het Girls Choir van Rivers International School naar Milaan voor een paar optredens. Het koor staat onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Lees meer »

Pinksteren

In verband met Pinksteren zijn er geen lessen. Lees meer »

Optreden van Symphonic Friends

Op zondagmiddag 10 juni om 15.00 uur is er een concert van Symphonic Friends in een fabriekshal in Doorwerth. Het wordt gesponsord door de lokale Lion’s Club en Rotary Club. Nadere informatie volgt nog. Lees meer »

Optreden leerlingenorkest T2muziek / Heelsums Harmonie

Op zaterdag 16 juni staat het jaarlijkse concert van het leerlingenorkest van T2muziek/Heelsums Harmonie gepland, dit wordt waarschijnlijk ’s middags gehouden in Rehoboth (Heelsum). Nadere informatie volgt nog. Lees meer »

Zomeravondconcert T2muziek en Heelsums Harmonie

Op zaterdag 23 juni is het zomeravondconcert van T2muziek-Heelsums Harmonie mmv de harmonie en het leerlingenorkest. Nadere informatie volgt nog. Lees meer »

Studiereis van Larks mannenkoor

Van 29 juni- 1 juli gaan de Larks, het mannenkoor van de Lion’s Club Renkum-Oosterbeek naar Verona op studiereis. Dit koor staat onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Lees meer »