T2 neemt je mee

T2muziek is de muziekschool in Heelsum, gemeente Renkum. Wij bestaan nu ruim 10 jaar. T2 neemt je mee: op ontdekkingsreis in de mooie wereld van muziek en letterlijk naar diverse locaties om op te treden. 

Je bent nooit te oud of te jong om de wonderen van muziek maken te leren kennen. We hebben leerlingen tussen de 5 en 75 jaar oud. Ons motto is ‘kwaliteit met passie en plezier’. Elke les leer je iets nieuws terwijl je muziek speelt die je het mooist vindt. Muziek maken is ontspannend en goed voor lichaam en geest. 

In de afgelopen 10 jaar hebben we talloze leerlingen begeleid met lessen, examens en optredens. We nemen leerlingen mee naar lokale evenementen om op te treden maar ook naar nationale locaties zoals de Doelen in Rotterdam. Daar hebben in december 2016 twaalf leerlingen gezongen voor 2500 mensen in een uitverkochte Doelen: een hoogtepunt in ons muziekprogramma. 

Koren en projecten

Naast muzieklessen (bege-)leiden we ook koren en doen we projecten op scholen. Onze leerlingen kunnen regelmatig meedoen aan zeer diverse optredens. 

Actief in de regio

T2muziek heeft een regionale functie. De leerlingen komen uit de omgeving van Heelsum en met name uit Renkum, Heelsum, Oosterbeek, Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze.

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 viert haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.


T2 neemt je mee:

 

koor T2muziek in de Doelen

Optreden in de doelen

 

MIO mannenkoor van Renkum in Dublin

MIO treedt op in Dublin