Samen zingen en musiceren

Veel mensen beleven plezier aan samen muziek maken. T2muziek houdt zich ook bezig met het leiden en begeleiden van diverse koren en orkesten. Wil jij als volwassene of jongere meedoen met een koor of orkest? T2 biedt diverse mogelijkheden:

Koordirectie en begeleiding

Simon is dirigent van de bovenstaande koren. Annette begeleidt het leerlingenorkest dat een samenwerking is tussen T2muziek en de Heelsumse Harmonie. Daarnaast begeleidt zij diverse koren op piano of orgel.

Als u een dirigent of repetitor voor uw koor zoekt, neem dan contact met ons op. Ook als u als koor of orkest behoefte heeft aan ondersteuning, kunnen wij u daarbij helpen. Zo heeft Annette veel ervaring als repetitor/pianist, als coach van vioolsecties in orkesten en als leider van schoolorkesten. Simon kan met zijn brede ervaring koren en orkesten van dienst zijn bij allerlei vragen op inhoudelijk, organisatorisch en muzikaal gebied.

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 viert haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.


Simon dirigeert