Nieuws

Zingend de lente in met het Gelegenheidskoor

Geschreven op

Iedereen die graag zingend de druilerige maand maart door wil komen is van harte welkom bij het voorjaarsproject van het Heelsums Gelegenheids Koor. Inwoners uit de dorpen van Renkum en aanliggende gemeenten zijn uitgenodigd om mee te doen. Lees meer »

Carols bij kaarslicht in Heelsum

Geschreven op

Op zaterdagavond 22 december vindt het jaarlijkse Carolsinging bij muziektent Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is welkom om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Volkskerstzang in Heelsum

Geschreven op

Op zondagavond 16 december is er de traditionele volkskerstzang in de R.K. St Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, zingen en elkaar te ontmoeten. Het is een mooie traditie: de Volkskerstzang in de Sint Josephkerk. Lees meer »

Optreden Holzkirchner Symphoniker in Renkum

Geschreven op

Op vrijdagavond 2 november geeft de Holzkirchner Symphoniker uit Duitsland een optreden in de Hervormde Kerk van Renkum. Iedereen is van harte welkom om dit gratis concert bij te wonen. De Holzkirchner Symphoniker is opgericht in 1993 en heeft in de loop van haar bestaan... Lees meer »

Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Begin november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden. Dirigent Simon de Jong van T2muziek in Heelsum: Lees meer »

Open Avond voor wie samen muziek wil maken

Geschreven op

Mensen uit de omgeving van Renkum die een muziekinstrument (leren) bespelen en die graag samen met anderen muziek willen maken zijn van harte welkom bij het Symfonisch Leerlingenorkest in Renkum. Op dinsdagavond 9 oktober van 19.00 tot 20.00 uur houdt dit orkest een Open... Lees meer »

Demonstratie Leerlingenorkest op Burendag in Doelum

Geschreven op

Tijdens de Burendag Renkum op 6 oktober geeft het leerlingenorkest een presentatie bij Doelum. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn van harte welkom om te komen kijken en een instrument uit te proberen. Ook is er een kleine workshop waarin met z’n allen een nummer inges... Lees meer »

Start muzieklessen op 20 augustus

Geschreven op

Na een heerlijke warme zomer is T2muziek zich weer aan het voorbereiden op het nieuwe muzikale jaar. Deze zomer hebben we trouwens niet stil gezeten: het Engelse jeugdorkest SCYO heeft in juli een succesvolle concert tour gedaan met drie concerten in de regio, in augustus... Lees meer »

Engelse Taunton Concert Band treedt op in muziektent Heelsum

Geschreven op

T2muziek heeft op uitnodiging van Taunton Concert Band (een harmonie) een concerttour voor dit gezelschap georganiseerd. Woensdag 8 augustus treedt de band op in muziektent Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Lees meer »

Engels jeugdorkest treedt op in de regio

Geschreven op

Van maandag 23 juli tot vrijdag 27 juli komt het Engelse jeugdorkest Somerset County Youth Orchestra naar Nederland om hier te toeren en een paar concerten te geven. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Lees meer »

Zomeravondconcert in muziektent Heelsum

Geschreven op

Zaterdagavond 23 juni organiseert Heelsums Harmonie een zomeravondconcert in muziektent Heelsum. Heelsums Harmonie en het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie zullen optreden. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het concert begint om 19: Lees meer »

Zangers gezocht voor zomerproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Mensen die graag zingen, uit Renkum en omgeving, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het zomerproject van het Heelsums Gelegenheids Koor. Dit koor zal eind juli deelnemen aan drie concerten van het Somerset County Youth Orchestra. Lees meer »

Jaarlijks uitvoering leerlingenorkesten Renkum/Heelsum

Geschreven op

Zaterdag 9 juni gaf het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie samen met het leerlingenorkest van Eendracht een concert in de Cultuurzaal van Doelum. Ook het Opstaporkest voor de allerjongste leerlingen van T2muziek/Heelsums Harmonie liet van zich horen. Lees meer »

Annette speelt Schindler's list.

Geschreven op

Zondag 6 mei werd Schindler's list gespeeld in de mooie Remigiuskerk in Steenderen in het kader van herdenken en bevrijding. Annette Veltkamp was de soliste begeleid door harmonie-orkest Nieuw Leven uit Steenderen. Lees meer »

Jongerenkoor St. Anthonius populair in Lourdes

Geschreven op

Op 28 april vertrokken 10 leden van het jongerenkoor St. Anthonius naar Lourdes. Onder leiding van hun dirigent Simon de Jong gingen ze diverse muzikale bijdragen leveren aan de missen en processies in dit bekende bedevaartsoord. En ze waren populair in Lourdes. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.