Nieuws

Heelsums Gelegenheids Koor start met kerstproject

Geschreven op

Mensen die graag zingen zijn van harte welkom op het Gelegenheidskoor dat in de aanloop naar kerst weer diverse optredens zal verzorgen. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om met dit projectkoor mee te doen. Lees meer »

Talentenjacht Renkum-Heelsum. Schrijf je in!

Geschreven op

T2 muziek en Heelsums Harmonie vieren in 2017 respectievelijk het 10-jarig jubileum en het 90- jarig jubileum. Daarom organiseert T2 muziek een muzikale talentenjacht voor alle leeftijden in Heelsum en Renkum. Lees meer »

T2muziek start nieuw seizoen met nog meer instrumenten

Geschreven op

Muziekschool T2 is na de zomervakantie fris van start gegaan met nieuwe docenten en instrumenten. Het lesaanbod is uitgebreid met koperinstrumenten en melodisch slagwerk. T2muziek in Heelsum richt zich op leerlingen uit de gemeente Renkum. Lees meer »

Leerlingen T2muziek sluiten af met presentaties

Geschreven op

T2muziek heeft de laatste week voor het zomerseizoen afgesloten met een reeks leerlingenpresentaties. In drie bijeenkomsten op maandag, dinsdag en woensdag vonden er zo’n 45 individuele optredens plaats voor familie en bekenden. “ Lees meer »

Voorjaar met HGK-koor

Geschreven op

Zondagmiddag 30 april verzorgt het Heelsum Gelegenheidskoor samen met leerlingen van T2muziek een optreden in de RK kerk in Heelsum. Aansluitend is er een high tea. Het thema is ‘A bright and beautiful world’. Iedereen is van harte welkom. De Lees meer »

Crowdfunding voor klavecimbel

Geschreven op

De stichting Klavecimbel in Fusion werkt aan de comeback van het klavecimbel. Met behulp van crowdfunding en ludieke acties zamelt zij geld in voor de aanschaf en promotie van het klavecimbel. De stichting hoopt samen met burgers en bedrijven uit de gemeente Renkum genoeg... Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.