Nieuws

Engelse Taunton Concert Band treedt op in muziektent Heelsum

Geschreven op

T2muziek heeft op uitnodiging van Taunton Concert Band (een harmonie) een concerttour voor dit gezelschap georganiseerd. Woensdag 8 augustus treedt de band op in muziektent Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Lees meer »

Engels jeugdorkest treedt op in de regio

Geschreven op

Van maandag 23 juli tot vrijdag 27 juli komt het Engelse jeugdorkest Somerset County Youth Orchestra naar Nederland om hier te toeren en een paar concerten te geven. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Lees meer »

Zomeravondconcert in muziektent Heelsum

Geschreven op

Zaterdagavond 23 juni organiseert Heelsums Harmonie een zomeravondconcert in muziektent Heelsum. Heelsums Harmonie en het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie zullen optreden. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het concert begint om 19: Lees meer »

Zangers gezocht voor zomerproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Mensen die graag zingen, uit Renkum en omgeving, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het zomerproject van het Heelsums Gelegenheids Koor. Dit koor zal eind juli deelnemen aan drie concerten van het Somerset County Youth Orchestra. Lees meer »

Jaarlijks uitvoering leerlingenorkesten Renkum/Heelsum

Geschreven op

Zaterdag 9 juni gaf het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie samen met het leerlingenorkest van Eendracht een concert in de Cultuurzaal van Doelum. Ook het Opstaporkest voor de allerjongste leerlingen van T2muziek/Heelsums Harmonie liet van zich horen. Lees meer »

Annette speelt Schindler's list.

Geschreven op

Zondag 6 mei werd Schindler's list gespeeld in de mooie Remigiuskerk in Steenderen in het kader van herdenken en bevrijding. Annette Veltkamp was de soliste begeleid door harmonie-orkest Nieuw Leven uit Steenderen. Lees meer »

Jongerenkoor St. Anthonius populair in Lourdes

Geschreven op

Op 28 april vertrokken 10 leden van het jongerenkoor St. Anthonius naar Lourdes. Onder leiding van hun dirigent Simon de Jong gingen ze diverse muzikale bijdragen leveren aan de missen en processies in dit bekende bedevaartsoord. En ze waren populair in Lourdes. Lees meer »

Geslaagd optreden Heelsums Gelegenheids Koor

Geschreven op

Zondagmiddag 22 april was het laatste optreden van het Heelsums Gelegenheidskoor in het kader van het voorjaarsproject. Het gelegenheidskoor zong in de Cultuurzaal van Doelum voor een publiek van familie, vrienden en bekenden. Lees meer »

Voorjaarsoptreden Heelsums Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zondagmiddag 22 april zingt het Heelsums Gelegenheidskoor in de cultuurzaal van Doelum in Renkum. Het koor zingt de Missa Brevis van Jacob de Haan. Daarnaast zullen enkele leerlingen van T2muziek een musicalnummer ten gehore brengen. Lees meer »

Mooi voorjaarsoptreden Heelsums Gelegenheids Koor

Geschreven op

Mooi optreden van het Heelsums Gelegenheid Koor in St. Josephkerk in Heelsum op zaerdagmiddag 14 april. Voor vrienden en bekenden werd een uitvoering gegeven met stukken uit het Missa Brevis van Jacob de Haan. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.