Nieuws

Annette speelt Schindler's list.

Geschreven op

Zondag 6 mei werd Schindler's list gespeeld in de mooie Remigiuskerk in Steenderen in het kader van herdenken en bevrijding. Annette Veltkamp was de soliste begeleid door harmonie-orkest Nieuw Leven uit Steenderen. Lees meer »

Jongerenkoor St. Anthonius populair in Lourdes

Geschreven op

Op 28 april vertrokken 10 leden van het jongerenkoor St. Anthonius naar Lourdes. Onder leiding van hun dirigent Simon de Jong gingen ze diverse muzikale bijdragen leveren aan de missen en processies in dit bekende bedevaartsoord. En ze waren populair in Lourdes. Lees meer »

Geslaagd optreden Heelsums Gelegenheids Koor

Geschreven op

Zondagmiddag 22 april was het laatste optreden van het Heelsums Gelegenheidskoor in het kader van het voorjaarsproject. Het gelegenheidskoor zong in de Cultuurzaal van Doelum voor een publiek van familie, vrienden en bekenden. Lees meer »

Voorjaarsoptreden Heelsums Gelegenheidskoor

Geschreven op

Op zondagmiddag 22 april zingt het Heelsums Gelegenheidskoor in de cultuurzaal van Doelum in Renkum. Het koor zingt de Missa Brevis van Jacob de Haan. Daarnaast zullen enkele leerlingen van T2muziek een musicalnummer ten gehore brengen. Lees meer »

Mooi voorjaarsoptreden Heelsums Gelegenheids Koor

Geschreven op

Mooi optreden van het Heelsums Gelegenheid Koor in St. Josephkerk in Heelsum op zaerdagmiddag 14 april. Voor vrienden en bekenden werd een uitvoering gegeven met stukken uit het Missa Brevis van Jacob de Haan. Lees meer »

Zang en high tea in St. Josephkerk

Geschreven op

Op zaterdagmiddag 14 april is er voor het laatst een muzikaal optreden met high tea in de St. Josephkerk in Heelsum. Het Heelsums Gelegenheidskoor zingt delen uit de Missa Brevis van Jacob de Haan. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. Lees meer »

Sander Waamelink nieuwe docent koperen blaasinstrumenten

Geschreven op

Sander Waamelink is sinds januari onze nieuwe docent koperblaasinstrumenten. Daarnaast leidt hij het Opstaporkest T2muziek/Heelsums Harmonie. Sander heeft als dirigent én trompettist vele jaren ervaring in zeer wisselende muzikale omgevingen. Als trompettist is hij o.a. Lees meer »

Zangers gezocht voor voorjaarsproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheidskoor start op 11 maart met het voorjaarsproject. Vier à vijf keer samen oefenen en dan een paar uitvoeringen, is een leuk concept voor iedereen die graag zingt maar niet vast wil zitten aan de wekelijkse routine van een gewoon koor. Lees meer »

Burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2muziek

Geschreven op

Vorige week was burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2 muziek in het kader van haar ronde kennismaken met de gemeente. “We hadden een leuk gesprek”, vertelt Annette Veltkamp van T2muziek.”Onder andere over dat muziek eigenlijke een gewone dagelijkse bezigheid moet zij... Lees meer »

Zang en gezelligheid bij MIO mannenkoor

Geschreven op

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Renkums mannenkoor MIO. Een groep mannen die het leuk vindt om samen te zingen en na afloop wat te drinken. Donderdagavond 1 februari is er een Open Avond. De mannen van MIO oefenen elke donderdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in... Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.