Nieuws

Zang en high tea in St. Josephkerk

Geschreven op

Op zaterdagmiddag 14 april is er voor het laatst een muzikaal optreden met high tea in de St. Josephkerk in Heelsum. Het Heelsums Gelegenheidskoor zingt delen uit de Missa Brevis van Jacob de Haan. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. Lees meer »

Sander Waamelink nieuwe docent koperen blaasinstrumenten

Geschreven op

Sander Waamelink is sinds januari onze nieuwe docent koperblaasinstrumenten. Daarnaast leidt hij het Opstaporkest T2muziek/Heelsums Harmonie. Sander heeft als dirigent én trompettist vele jaren ervaring in zeer wisselende muzikale omgevingen. Als trompettist is hij o.a. Lees meer »

Zangers gezocht voor voorjaarsproject Gelegenheidskoor

Geschreven op

Het Heelsums Gelegenheidskoor start op 11 maart met het voorjaarsproject. Vier à vijf keer samen oefenen en dan een paar uitvoeringen, is een leuk concept voor iedereen die graag zingt maar niet vast wil zitten aan de wekelijkse routine van een gewoon koor. Lees meer »

Burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2muziek

Geschreven op

Vorige week was burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2 muziek in het kader van haar ronde kennismaken met de gemeente. “We hadden een leuk gesprek”, vertelt Annette Veltkamp van T2muziek.”Onder andere over dat muziek eigenlijke een gewone dagelijkse bezigheid moet zij... Lees meer »

Zang en gezelligheid bij MIO mannenkoor

Geschreven op

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Renkums mannenkoor MIO. Een groep mannen die het leuk vindt om samen te zingen en na afloop wat te drinken. Donderdagavond 1 februari is er een Open Avond. De mannen van MIO oefenen elke donderdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in... Lees meer »

Carolsinging bij muziektent Heelsum

Geschreven op

Donderdagavond 21 december was er drukte rondom muziektent Heelsum. Lichtjes en kerstmuziek kwamen je tegemoet. Een sfeervolle carolsinging met een enthousiast publiek. Muziektent Heelsum had uitgepakt met sfeerverlichting, warme glühwijn en chocolademelk. Lees meer »

Leerlingen T2muziek zingen met musicalster René van Kooten

Geschreven op

T2muziek deed zondag 17 december mee met het concert White Christmas at the Doelen. Drie leerlingen zongen samen met René van Kooten voor een uitverkochte zaal. White Christmas at the Doelen is het kerstconcert in de serie Zondagochtendconcerten in De Doelen. Lees meer »

Carols bij kaarslicht in Heelsum

Geschreven op

Op donderdagavond 21 december vindt het jaarlijkse Carolsinging bij muziektent Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is welkom om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Optreden Heelsums Gelegenheidskoor tijdens Volkskerstzang

Geschreven op

Mooie uitvoering van het Heelsums Gelegenheids Koor tijdens de Volkskerstzang in de R.K. kerk in Heelsum. Lees meer »

Optreden HGK-koor bij Volkskerstzang in Sint Josephkerk

Geschreven op

Op zondag 17 december zal het Heelsums Gelegenheids Koor optreden bij de Volkskerstzang in de Sint Josephkerk in Heelsum. De volkskerstzang vindt traditioneel plaats op de zondag voor kerstmis en is een samenzang met muziek, koor en publiek. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.