Nieuws

Burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2muziek

Geschreven op

Vorige week was burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij T2 muziek in het kader van haar ronde kennismaken met de gemeente. “We hadden een leuk gesprek”, vertelt Annette Veltkamp van T2muziek.”Onder andere over dat muziek eigenlijke een gewone dagelijkse bezigheid moet zij... Lees meer »

Zang en gezelligheid bij MIO mannenkoor

Geschreven op

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Renkums mannenkoor MIO. Een groep mannen die het leuk vindt om samen te zingen en na afloop wat te drinken. Donderdagavond 1 februari is er een Open Avond. De mannen van MIO oefenen elke donderdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in... Lees meer »

Carolsinging bij muziektent Heelsum

Geschreven op

Donderdagavond 21 december was er drukte rondom muziektent Heelsum. Lichtjes en kerstmuziek kwamen je tegemoet. Een sfeervolle carolsinging met een enthousiast publiek. Muziektent Heelsum had uitgepakt met sfeerverlichting, warme glühwijn en chocolademelk. Lees meer »

Leerlingen T2muziek zingen met musicalster René van Kooten

Geschreven op

T2muziek deed zondag 17 december mee met het concert White Christmas at the Doelen. Drie leerlingen zongen samen met René van Kooten voor een uitverkochte zaal. White Christmas at the Doelen is het kerstconcert in de serie Zondagochtendconcerten in De Doelen. Lees meer »

Carols bij kaarslicht in Heelsum

Geschreven op

Op donderdagavond 21 december vindt het jaarlijkse Carolsinging bij muziektent Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst. Iedereen is welkom om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. Lees meer »

Optreden Heelsums Gelegenheidskoor tijdens Volkskerstzang

Geschreven op

Mooie uitvoering van het Heelsums Gelegenheids Koor tijdens de Volkskerstzang in de R.K. kerk in Heelsum. Lees meer »

Optreden HGK-koor bij Volkskerstzang in Sint Josephkerk

Geschreven op

Op zondag 17 december zal het Heelsums Gelegenheids Koor optreden bij de Volkskerstzang in de Sint Josephkerk in Heelsum. De volkskerstzang vindt traditioneel plaats op de zondag voor kerstmis en is een samenzang met muziek, koor en publiek. Lees meer »

Optreden Charles Dickens Markt

Geschreven op

De kou weerhield de leerlingen van het Leerlingenorkest en andere leerlingen van T2muziek niet om op te treden tijdens een natte maar gezellige Charles Dickensmarkt. Ook van de toeschouwers werd dit keer wel wat doorzettingsvermogen verwacht. Lees meer »

Heelsums Gelegenheids Koor treedt op bij Oranje Nassau Oord

Geschreven op

Op zondagmiddag 10 december zal het Heelsums Gelegenheids Koor optreden op het binnenplein/atrium van Oranje Nassau Oord. Cliënten en hun bezoekers zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Het projectkoor onder leiding van Simon de Jong en met pianobegeleiding van Annette Vel... Lees meer »

Winnaars talentenjacht T2muziek bekend

Geschreven op

Zaterdagmiddag 11 november was de finale van de muzikale talentenjacht in het kader van het 10-jarig jubileum van T2muziek uit Heelsum. Vijf finalisten vochten om de eer op te mogen treden tijdens het jubileumconcert van Heelsums Harmonie op 25 november. Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.