Nieuws

Nieuwe pianodocente Tamara Laverman

Geschreven op

Door Ria Baas Sinds kort is Tamara Laverman pianodocent bij T2muziek, waar ze op dinsdag lesgeeft. Om haar beter te leren kennen, interview ik haar op een warme middag buiten aan een picknicktafel op de nieuwe leslocatie de voormalige Albert Schweizerschool in Renkum. Lees meer »

Nieuwe leslocatie T2muziek geopend

Geschreven op

Met een ferme knip van de schaar opende leerlinge Manon maandagmiddag de nieuwe leslocatie van T2muziek in de voormalige Albert Schweizerschool in Renkum. De 15-jarige Manon was de eerste leerling die les kreeg in het ruime nieuwe lokaal. Lees meer »

Leerlingen T2muziek doen mee met Concours

Geschreven op

Vijf leerlingen van T2muziek doen mee met het Koninklijk Concertgebouw Concours 2021. Dit Concours is voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud. De leerlingen hebben zich aangemeld met een filmpje waarin ze een muziekstuk naar keuze spelen of zingen. Lees meer »

Muziek maken in Corona-tijd: we will survive!

Geschreven op

Hoe kom je als leerlingenorkest de lockdown door? Ria Baas vroeg het aan Annette Veltkamp van T2muziek, dirigent van het Symfonisch Leerlingen Orkest. Op een dinsdagavond ging ze bij haar langs en vond haar aan de eettafel met voor zich een scherm met allemaal koppies, da... Lees meer »

Weer verder met online lessen

Geschreven op

In overleg met alle docenten van T2muziek worden de lessen vanaf morgen (woensdag 16 december) online gegeven via zoom. De online lessen zullen duren tot de scholen weer open gaan, in eerste instantie dus tot 19 januari 2021. Lees meer »

Geslaagde workshop Barok aan de Rijn

Geschreven op

Afgelopen weekend organiseerde de Stichting Klavecimbel in Fusion de workshop Barok aan de Rijn. Onder leiding en begeleiding van Annette Veltkamp op klavecimbel, werd het 3e Brandenburgse concert van Bach gedurende 2 dagen ingestudeerd met twintig goede amateurmusici en... Lees meer »

Fluitles bij T2muziek

Geschreven op

Ooit aan dwarsfluitspelen gedacht? Bij T2muziek hebben we een uitstekende docente die jou met plezier wil leren fluitspelen. Linda Speulman is uitvoerend fluitiste onder andere opgeleid aan de Royal Academy of Music in Londen. Lees meer »

Fluitspelers gezocht voor op te richten ensemble

Geschreven op

T2muziek wil fluitisten de mogelijkheid geven tot samen fluitspelen en optreden. Voor dit doel wil de muziekschool een fluitgroep starten die maandelijks samen oefent. Fluitisten uit Renkum en omgeving zijn van harte welkom om zich aan te melden. Lees meer »

Corona maatregelen

Geschreven op

T2muziek heeft maatregelen getroffen om weer op de gewone locaties les te kunnen geven. Daarbij is het belangrijk dat zowel docenten, leerlingen als ouders zich houden aan de opgestelde regels. Voor meer informatie zie corona maatregelen. Lees meer »

Muziekles met minimaal 1,5 meter afstand

Geschreven op

Het is bijna zover: vanaf 25 mei is iedereen weer welkom op de normale muziekleslocatie om weer ‘gewoon’ les te krijgen. Nog niet helemaal gewoon want er is wel een aantal regels vanuit de overheid en het RIVM waar we ons allemaal aan moeten houden. Als Lees meer »

10 jaar T2muziek

Muziekschool T2 vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Wil je weten hoe T2 zich in de loop van 10 jaar ontwikkeld heeft? Download dan het jubileum magazine.