Vrolijke zomercursus Muziek op Schoot

Op donderdagochtend 25 mei start weer een cursus Muziek op schoot in Renkum. Ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om aan deze cursus mee te doen.

Muziek op Schoot is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. De cursus wordt gegeven door Annelies Rijk van T2muziek. In de lessen gebruikt Annelies verschillende muziekinstrumentjes voor kinderen en laat verschillende klanken horen van allerlei instrumenten.

“Het wordt een vrolijke zomercursus”, vertelt Annelies enthousiast. “In de lessen gaan we samen zingen, muziek maken en dansen. Liedjes over de zon, een zonnebril, een spiegel, de trein... van alles komt aan bod. Dit is nu de vierde cursus die ik geef en het is zo leuk! Kinderen komen vaak binnenrennen met een lach en gaan ook blij weer naar huis. Een moeder vertelde mij dat haar kindje elke dag vraagt of ze naar muziekles mag.”

Het zijn overigens niet alleen ouders die met hun kinderen komen ook een tante, opa of oppasbuurvrouw met een klein kind is welkom. Annelies: “Het is voor kind en volwassenen een moment om samen plezier te maken. En ook thuis worden de liedjes vaak nog gezongen.”

De cursus van vijf bijeenkomsten vindt plaats op donderdagochtend in een groep van maximaal acht volwassenen met kind. Kinderen vanaf 8 maanden t/m 3 jaar zijn welkom. Bij voldoende aanmeldingen wordt een dreumes- en een peutergroep gevormd. De cursus wordt gegeven in de voormalige Albert Schweizer basisschool in Renkum.

De eerste les is op 25 mei. De lessen duren 40 minuten. Van te voren is er een inloop van 10 minuten. Starttijd is 9.30 uur (en bij 2 groepen de tweede groep om 10.15 uur). De prijs voor de cursus is  € 45,00. Houders van de Gelrepas kunnen flink korting krijgen. Voor meer informatie, zie Muziek op Schoot. Direct aanmelden kan ook via info@t2muziek.nl.

 

Naar het overzicht

  • Vrolijke zomercursus Muziek op Schoot