Optredens leerlingenorkest

Mensen uit Renkum en omgeving die een muziekinstrument (leren) bespelen en die graag samen muziek maken zijn van harte welkom bij het Symfonisch Leerlingenorkest.


Een muziekinstrument bespelen is leuk en veel mensen volgen privéles. Het kan nog veel leuker worden als je samen met anderen muziek maakt: het plezier van samen spelen, de voldoening als jouw melodie zich invoegt in een groter geheel en de kick van regelmatig optreden.


Annette Veltkamp van T2muziek, dirigent van dit orkest: “Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat je behoorlijk goed moet zijn om aan een orkest deel te nemen. In ons orkest kun je al snel op je eigen niveau meespelen.”
Tot de zomer zal het leerlingenorkest nog minstens vier keer optreden. Wil je een optreden bezoeken om te kijken of het leerlingenorkest iets voor jou is? Kijk dan in de agenda waar alle optredens staan vermeld.


De wekelijkse repetities vinden plaats op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in Multifunctioneel Centrum Doelum in Renkum. Voor meer informatie neem contact op met T2muziek. Veltkamp: “Op afspraak ben je altijd welkom om een keer een repetitie bij te wonen en mee te spelen, zodat je kunt ervaren hoe het is om samen met anderen muziek te maken.

Het Symfonisch Leerlingen Orkest is een samenwerking tussen T2muziek en Heelsums Harmonie.

Naar het overzicht