Carols bij kaarslicht in Heelsum

Op donderdagavond 22 december vindt het jaarlijkse Carols zingen bij de muziektent in Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst.

Iedereen is uitgenodigd om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. De muzikale leiding is in handen van Simon de Jong en Annette Veltkamp van T2muziek.

Het Heelsums Gelegenheidskoor zal een aantal liederen zingen. Ook een blazersgroep van Heelsums Harmonie zal optreden evenals enkele zangleerlingen van T2muziek. De meezingteksten van de bekendere kerstliedjes zijn beschikbaar via de facebookpagina  en website van muziektent Heelsum.

Iedereen is welkom om 19.00 uur bij de muziektent in Heelsum, hoek Prins Bernardlaan/Gerrit Schutlaan. Het is leuk om een brandende kaars of lantaarn mee te nemen en zo bij te dragen aan de sfeervolle verlichting. Lekkere warme kleding is een aanrader want het kan natuurlijk best koud zijn. Je kunt jezelf ook verwarmen met een lekker bekertje gluhwein of warme chocolademelk  tegen een kleine vergoeding.

Naar het overzicht