Zomerworkshop 'Muziek op schoot"

Op woensdagochtend 22 juni geeft Annelies Rijk van T2muziek een zomerworkshop ‘Muziek op schoot’. Deze workshop vindt plaats in de voormalige Albert Schweizer basisschool in Renkum.

Dit voorjaar gaf Rijk al een cursus ‘Muziek op schoot’ waar veel ouders met plezier aan deelnamen.  Diverse ouders van deze cursus doen met de zomerworkshop mee, daarnaast zijn nieuwe (groot-)ouders met hun (klein-)kinderen van harte welkom om middels deze workshop kennis te maken met deze activiteit.

De workshop wordt gegeven voor twee verschillende leeftijdsgroepen. Van 9.00 tot 9.40 uur  voor (groot-)ouders met kinderen vanaf 8 maanden tot ongeveer anderhalf jaar. Van 10.00 tot 10.40 uur voor ouders met kinderen van 1,5 tot 3 jaar. De kosten zijn 5 euro per persoon (2,50 extra voor deelname van een extra kind). Het thema is ‘zomer’ en het zal een vrolijke les worden. Na afloop krijgen de kinderen een leuk aandenken mee. De workshop vindt plaats in de voormalige Albert Schweizerschool. Ingang Keijenbergseweg.

Wat is muziek op schoot?

Muziek op schoot is een speelse manier voor de allerkleinsten om kennis te maken met muziek en beweging. En voor (groot-)ouder en kind een moment om samen plezier te maken.
Voor wie het concept nog niet kent, legt Annelies Rijk uit: “Bij Muziek op Schoot zitten we in een kring en ga je samen met je (klein)kind liedjes zingen, bewegen op muziek, met eenvoudige instrumenten spelen en muziekspelletjes doen. Je maakt samen plezier, je doet nieuwe ideeën op en leert allerlei vrolijke liedjes.
“Samen plezier maken met muziek verrijkt de band met je (klein)kind”, zegt Rijk. “Muziek heeft bovendien een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind wat betreft taal, waarneming en op sociaal-emotioneel vlak.”

Aanmelding

Wie mee wil doen aan deze workshop kan zich aanmelden via info@t2muziek.nl

Naar het overzicht