Fiddlefest in Kerkje op de Heuvel

Op vrijdagavond 2 juni is er een optreden van leerlingen die viool, altviool en cello leren spelen. Dertig strijkers van echte beginners tot aan gevorderde leerlingen zullen hun kunsten vertonen aan vrienden, familie en belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om bij dit optreden aanwezig te zijn.

Het Fiddlefest vervangt de oude zogenaamde ‘voorspeelavond’, vertelt Annette Veltkamp van T2muziek enthousiast. “We vinden de nieuwe naam een stuk vrolijker klinken. De leerlingen die optreden volgen les bij T2muziek in Renkum/Heelsum of ze krijgen les in Rhenen van Annelies Rijk, die ook docent is bij T2. Het programma bestaat uit een paar solo-items van diverse  vioolleerlingen en twee gezamenlijke stukken die we ’s middag gaan instuderen met z’n allen: Canon van Pachelbel en Roundtable Rival van Lindsey Stirling.”

Het optreden vindt plaats op vrijdag 2 juni in het Kerkje op de heuvel in Heelsum. Na een repetitie en een gezamenlijke maaltijd is van 19.00 tot 19.45 uur de uitvoering van het fiddlefest.

Naar het overzicht