Zangers gezocht voor nieuw project Gelegenheidskoor

Op zondagmiddag 26 januari starten de koorrepetities voor het nieuwste project van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden.

Meedoen aan een koorproject is een leuke manier om in korte tijd lekker veel te zingen. Het koor zal drie keer op zondagmiddag of -avond oefenen en een hele zaterdagmiddag. De zaterdag wordt afgesloten met een optreden in de Vloedschuur in Heteren tijdens een avondliedviering. Daarna zal nog twee keer opgetreden worden. De repetities zijn intensief en vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau’s Oord (ONO) bij Renkum. In de pauze is er koffie en thee en kun je gezellig ontspannen.

Het project is een initiatief van T2muziek: Simon de Jong dirigeert en Annette Veltkamp doet de muzikale begeleiding op piano.

Repertoire

Het repertoire bestaat uit mooie kerkmuziek, denk aan onder andere Cantique de Jean Racine (Faure), Du meine Seele singen (Walter Rein) en Kyrie en Gloria (Taize).

Aanmelden

Zangervaring is niet nodig voor deelname aan het projectkoor. Omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid wel een vereiste. Naast bladmuziek worden geluidsfiles toegestuurd om thuis te beluisteren. Op zaterdag 25 januari kun je overigens ook al mee doen met een korte stemrepetitie van een half uur.
Voor alle informatie over de repetities, de optredens, de muziek en het aanmelden, klik hier.  Direct aanmelden kan via info@t2muziek.nl. 

 

Naar het overzicht

  • Zangers gezocht voor nieuw project Gelegenheidskoor