Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor

Op zondagmiddag 10 november starten de repetities voor het kerstproject van het Heelsums Gelegenheidskoor. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden.

Meedoen aan het kerstproject is een leuke manier om in korte tijd lekker veel te zingen juist wanneer de dagen korter en donkerder worden. Het koor zal vier keer op zondagmiddag of -avond oefenen en daarna tijdens verschillende gelegenheden zo’n 5 keer optreden. De repetities zijn intensief en vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau’s Oord (ONO) bij Renkum. In de pauze is er koffie en thee en kun je gezellig ontspannen.

Het project is een initiatief van T2muziek: Simon de Jong dirigeert en Annette Veltkamp doet de muzikale begeleiding op piano.

“Er zijn al vier optredens vastgelegd”, vertelt dirigent Simon de Jong enthousiast: “We zingen in Doelum als onderdeel van de nieuw gestarte maandelijkse zondagmiddag-muziekuitvoeringen, we zijn uitgenodigd voor de KBO-middag in Koningshof en treden op tijdens de traditionele Carols bij kaarslicht in de Muziektent van Heelsum. Als tegenprestatie voor het oefenen in de kapel van Oranje Nassau’s Oord doen we ook een uitvoering voor bewoners, bezoekers en medewerkers van ONO.

Repertoire

Er is gekozen voor een programma met originele, mooie kerst nummers. Denk aan The Christmas Samba (vlot, swingend), An African Noel (ritmisch, uit Zuid Afrika), een of twee melodisch mooie John Rutter songs (o.a. A Christmas Lullaby), Mary did you know (Amerikaans) en andere wereldse en geestelijke kerstliederen.

Aanmelden

Zangervaring is niet nodig voor deelname aan het projectkoor. Omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid wel een vereiste. Naast bladmuziek worden geluidsfiles toegestuurd om thuis te beluisteren.
Direct aanmelden kan via info@t2muziek.nl. Voor meer informatie over de repetities, de optredens, de muziek en het aanmelden, klik hier.

 

 

 

 

Naar het overzicht

  • Zangers gezocht voor kerstproject Gelegenheidskoor