Fluitles bij T2muziek

Ooit aan dwarsfluitspelen gedacht? Bij T2muziek hebben we een uitstekende docente die jou met plezier wil leren fluitspelen.  Linda Speulman is uitvoerend fluitiste onder andere opgeleid aan de Royal Academy of Music in Londen. Zij speelt in de grotere symphonie orkesten en treedt op als soliste samen met harp en piano. Daarnaast is zij docent, onder andere bij T2muziek.  
“Ik heb leerlingen tussen de 8 en 80 jaar van beginners tot mensen die jarenlang spelen", zegt Linda die veel waarde hecht aan het contact met haar leerlingen. “Persoonlijke aandacht en plezier staan bij mij voorop”, vervolgt ze. "Ik vind het belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij leuk vindt en we maken in overleg een lesprogramma dat aansluit op de wensen van de leerling.”
Voor beginners gebruikt Speulman een lesmethode waarmee leerlingen in kleine stapjes de basis leren en met gevarieerde muziekstijlen in aanraking komen. Daarbij is veel aandacht voor toonvorming en articulatie. Leerlingen die dat willen kunnen ABRSM examens afleggen.

Veel samenspel en optredens
Speulman is enthousiast over de werkwijze van T2muziek: “Het mooie van deze muziekschool is dat leerlingen alle kans krijgen voor samenspel en optredens. Ze kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan het Symphonisch leerlingenorkest of meedoen aan een van de vele grote en kleine initiatieven die T2muziek biedt om samen te spelen. Gevorderde leerlingen kunnen meedoen in het dwarsfluitensemble.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor dwarsfluitles? Neem contact op via info@t2muziek.nl Wil je kijken of dwarsfluitles iets voor jou is, kom dan een gratis proefles volgen.

 

Naar het overzicht