Carols bij kaarslicht

Op zaterdagavond 21 december vindt het jaarlijkse Carolsinging bij muziektent Heelsum plaats. Een mooie en sfeervolle traditie op weg naar de Kerst.

Iedereen is uitgenodigd om te luisteren en mee te zingen met de bekende kerstliederen. De muzikale leiding is in handen van Simon de Jong en Annette Veltkamp van T2muziek. Het koperblazersensemble van Heelsums Harmonie zorgt voor de muzikale begeleiding. Daarnaast zal het Heelsums Gelegenheids Koor een aantal nummers ten gehore brengen. De meezingteksten van de bekendere kerstliedjes zijn beschikbaar via de facebookpagina van muziektent Heelsum.

Iedereen is welkom om 19.00 uur bij de muziektent in Heelsum, hoek Prins Bernardlaan/Gerrit Schutlaan. Het is leuk om een brandende kaars of lantaarn mee te nemen en zo bij te dragen aan de sfeervolle verlichting. Lekkere warme kleding is een aanrader want het kan natuurlijk best koud zijn. Je kunt jezelf ook verwarmen met een lekker bekertje gluhwein of warme chocolademelk  tegen een kleine vergoeding.

Naar het overzicht