Debuut Klavecimbel in Fusion

Op zondag 12 januari zal de Heelsumse band Klavecimbel in Fusion zich voor het eerst muzikaal presenteren tijdens een zondagconcert in de Cultuurzaal van MFC Doelum in Renkum.

De stichting Klavecimbel in Fusion heeft vorig jaar een mooi klavecimbel aan kunnen schaffen dankzij subsidies van de Rabobank, het Prins Bernhard Cultuurfonds en particuliere giften. Nu is het de beurt aan de band met dezelfde naam om zich te presenteren.

De muziek voor dit ensemble wordt gearrangeerd door de bandleden zelf. Annette Veltkamp van T2muziek levert de arrangementen; tijdens de repetities wordt er door de bandleden samen aan geschaafd.
De muziek varieert van een vroeg-barokke folia tot aan Libertango van Piazolla en de bekende jazz standard Autumn Leaves.
Leden van de groep zijn: Sander Eggen, gitaar; Ines van Deursen, contrabas; Willard de Jong, cello en vibrafoon; Jelle Marang, viool; Simon de Jong, percussie en Annette Veltkamp, klavecimbel.

Het concert begint om 15.30 uur en is vrij toegankelijk. Aan het eind wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het optreden vindt plaats in Cultuurzaal Doelum in Renkum.

 

Naar het overzicht