Muziek op schoot

Wil je samen met je jonge (klein)kind gezellig muziek maken, dansen en zingen? Schrijf u dan in voor de cursus Muziek op Schoot! Dit is een groepscursus waarin (groot-)ouder en (klein-)kind samen spelenderwijs muziek maken. Elke les heeft een vaste opbouw, maar ook veel variatie! Zo verkennen we verschillende instrumentjes, zingen we liedjes en doen we spelletjes passend bij het seizoen en bij de belevingswereld van het kind. Een fijne, gezellige cursus die bijdraagt aan de (muzikale) ontwikkeling van uw kind.

Leeftijd

Muziek op schoot richt zich op kinderen vanaf 8 maanden t/m 3 jaar. Een groep bestaat uit ongeveer 8 volwassenen met hun (klein-)kind. De groep met de allerkleinsten start om 9.00 uur (inloop vanaf 8.45 uur). De andere groep begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur). Exclusief inloop duurt de les zo'n 40 minuten. Tijdens de inloop kun je gratis koffie of thee pakken.

Cursusdata en tijden

De cursus vindt plaats op woensdag 9, 16, 23 en 30 maart en 6 april om 9.00 uur. De proefles is op woensdag 23 februari om 9.00 uur, ook hiervoor is aanmelding noodzakelijk. De proefles is gratis.

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in de voormalige Albert Schweizer bassischool aan de Hogenkampseweg. De ingang is aan de Goudsbloemstraat.

Kosten

De kosten zijn 45 euro voor 5 lessen. Je kunt een gratis proefles volgen.

Aanmelden

Voor vragen en om je aan te melden voor de proefles of de cursus, kun je contact opnemen met info@t2muziek.nl

Annelies Rijk, docent Muziek op Schoot


Muziek op schoot wordt gegeven door Annelies Rijk (27) uit Heelsum. Ze is afgestudeerd als (alt)violiste, zingt en speelt piano en gitaar. Naast optredens als violiste geeft zij vooral muzieklessen. “Ik vind het leuk om met kinderen te werken”, vertelt Rijk enthousiast.  “Ik heb ook een jaar de Pabo gedaan en ontdekte toen dat ik me meer wilde richten op muzieklessen geven. Ik ben vervolgens begonnen met de opleiding Muziek op schoot. Ik vind het mooi om kinderen kennis te laten maken met de diverse aspecten van muziek waarbij het plezier voorop staat.”