Muziek op schoot

Wil je samen met je jonge (klein)kind gezellig muziek maken, dansen en zingen? Schrijf u dan in voor de cursus Muziek op Schoot! Dit is een groepscursus waarin (groot-)ouder en (klein-)kind samen spelenderwijs muziek maken. Elke les heeft een vaste opbouw, maar ook veel variatie! Zo verkennen we verschillende instrumentjes, zingen we liedjes en doen we spelletjes passend bij het seizoen en bij de belevingswereld van het kind. Een fijne, gezellige cursus die bijdraagt aan de (muzikale) ontwikkeling van uw kind.

Leeftijd

Muziek op schoot richt zich op kinderen vanaf 8 maanden t/m 3 jaar. Een groep bestaat uit ongeveer 8 volwassenen met hun (klein-)kind. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden één of twee groepen gevormd. De groep met de allerkleinsten start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.20 uur). De groep peuters begint om 10.15 uur (inloop vanaf 9.10 uur). Exclusief inloop duurt de les zo'n 40 minuten. Tijdens de inloop kun je gratis koffie of thee pakken.

Zomercursus

De cursus vindt plaats op donderdagochtend en bestaat uit vijf bijeenkomsten. De zomercursus is op: 25 mei en 1,8,15 en 22 juni. 

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in de voormalige Alberst Schweitzer School, Goudsbloemstraat 2 in Renkum. Let op: De ingang voor T2muziek ligt nu aan de Keijenbergseweg. Daar zijn diverse toegangshekjes en het hek dat het dichtst bij de kruising met de Waterweg ligt is het toegangshek voor T2muziek. Vervolgens steek je het plein recht over en neem je de zij-ingang van het gebouw.

Kosten

De kosten zijn 45 euro voor 5 lessen.

Aanmelden

Voor vragen en om je aan te melden voor de cursus, kun je contact opnemen met info@t2muziek.nl

Annelies Rijk, docent Muziek op Schoot


Muziek op schoot wordt gegeven door Annelies Rijk (27) uit Heelsum. Ze is afgestudeerd als (alt)violiste, zingt en speelt piano en gitaar. Naast optredens als violiste geeft zij vooral muzieklessen. “Ik vind het leuk om met kinderen te werken”, vertelt Rijk enthousiast.  “Ik heb ook een jaar de Pabo gedaan en ontdekte toen dat ik me meer wilde richten op muzieklessen geven. Ik ben vervolgens begonnen met de opleiding Muziek op schoot. Ik vind het mooi om kinderen kennis te laten maken met de diverse aspecten van muziek waarbij het plezier voorop staat.”