Muziek op schoot

Wil je samen met je jonge (klein)kind gezellig muziek maken, dansen en zingen? Schrijf u dan in voor de cursus Muziek op Schoot! Dit is een groepscursus waarin (groot-)ouder en (klein-)kind samen spelenderwijs muziek maken. Elke les heeft een vaste opbouw, maar ook veel variatie! Zo verkennen we verschillende instrumentjes, zingen we liedjes en doen we spelletjes passend bij het seizoen en bij de belevingswereld van het kind. Een fijne, gezellige cursus die bijdraagt aan de (muzikale) ontwikkeling van uw kind.

Leeftijd

Muziek op schoot richt zich op kinderen vanaf 8 maanden t/m 3 jaar. Een groep bestaat uit ongeveer 8 volwassenen met hun (klein-)kind. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden één of twee groepen gevormd. 

Data en tijd

De cursus vindt plaats op donderdagochtend en bestaat uit vijf bijeenkomsten. De data: 23 en 30 mei en 6, 13 en 20 juni. De tijd is van 9.30-tot 10.10 uur (inloop vanaf 9.15 uur). Bij grote belangstelling kunnen we een tweede groep aanbieden van 10.30-11.10 uur (inloop vanaf 10.20 uur).

 

Kosten

50 euro per ouder/beggeleider plus 1 kind. Een extra broertje of zusje dat actief meedoet is 25 euro extra.

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in de voormalige Alberst Schweitzer School, Goudsbloemstraat 2 in Renkum. Let op: De ingang voor T2muziek ligt nu aan de Keijenbergseweg. Daar zijn diverse toegangshekjes en het hek dat het dichtst bij de kruising met de Waterweg ligt is het toegangshek voor T2muziek. Vervolgens steek je het plein recht over en neem je de zij-ingang van het gebouw.

Docent

De cursus wordt gegeven door Wilna Siersma. Zij heeft een eigen praktijk in Ede waar zij dergelijke lessen ook aanbiedt.

Aanmelden

Voor vragen en om je aan te melden voor de cursus, kun je contact opnemen met info@t2muziek.nl