Zangers gezocht voor voorjaarsproject Gelegenheidskoor

Het Heelsums Gelegenheidskoor start op 11 maart met het voorjaarsproject. Vier à vijf keer samen oefenen en dan een paar uitvoeringen, is een leuk concept voor iedereen die graag zingt maar niet vast wil zitten aan de wekelijkse routine van een gewoon koor.

Repertoire

‘Een mooi muzikaal voorjaar’ is dit keer het thema. Het repertoire is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Gedacht wordt aan het Kyrie en Gloria uit Missa brevis van Jacob de Haan eventueel aangevuld met Agnus Dei. Het Sanctus met Benedictus, twee ander stukken uit deze korte mis heeft het projectkoor de afgelopen winter al ingestudeerd. Andere muziekstukken zijn Zadok the Priest van Handel en psalm 150 van Franck.

Er wordt geoefend op 4 zondagen: 11, 18 en 25 maart en 8 april. De repetities duren 2,5 à 3 uur met een pauze tussendoor. Je hoeft niet over speciale zangtalenten te beschikken, maar er wordt wel verwacht dat je ook thuis oefent met behulp van geluidsfragmenten en eventueel bladmuziek.

Meer info en aanmelding

De repetities vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau Oord. Je kunt je aanmelden via info@t2muziek.nl. Voor meer informatie over de kosten, de oefentijden en de uitvoeringen, zie: info voorjaarsproject 2018 Gelegenheidskoor.

 

Naar het overzicht

  • Zangers gezocht voor voorjaarsproject Gelegenheidskoor