Gelegenheidskoor

Het GelegenheidsKoor is een projectkoor voor volwassenen met 2 a 3 projecten per jaar. Ideaal voor mensen die graag samen zingen, maar geen zin of gelegenheid hebben om iedere week te oefenen.

Zangervaring is niet nodig. Maar omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid een vereiste. Om thuisstudie te vergemakkelijken krijgen leden Midi-geluidsfiles toegestuurd van de te leren nummers. Het repertoire is zeer verschillend: van musical tot Afrikaanse vrijheids liederen en klassiek repertoire. Het Gelegenheidskoor oefent zo'n 5 keer per project afwisselend op de zondagmiddag of avond. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

Voorjaarsproject 2018 Heelsums Gelegenheids Koor

Inwoners uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met het voorjaarsproject. Het thema is: 'Een mooi muzikaal voorjaar'.

Oefendata

 • 11 maart                14:00 - 16:30 uur (kapel ONO)
 • 18 maart                18:30 - 21:30 uur (kapel ONO)
 • 25 maart                14:00 - 16:30 uur (kapel ONO)
 • 1 april                    geen repetitie ivm Pasen (evt. een opteden op paasmorgen in een kerk)
 • 8   april                  18:30 - 21:30 uur (kapel ONO)
 • 14 april (zaterdag)  10:00 - 12:30 uur stemmenrepetitie Bas, Tenor, Alt, Sopraan. Plaats nog te bevestigen, elke stemgroep 45 minuten met kwartier overlap voor B/T, en voor A/S.
 • 22 april                   13:30 – 14.45 repetitie
                               
  15:00 uur optreden ONO

Optredens

Op 22 april voor de cliënten van ONO. Daarnaast wordt gekeken naar een tweede optreden op Paasmorgen of tijdens een andere gelegenheid.

 

Kosten

De kosten zijn €57,50 per persoon

Repertoire

Het repertoire is afhankelijk  van - en wordt defintief bepaald door het aantal inschrijvingen:

 1. Kyrie en Gloria uit Missa brevis Jacob de Haan evt met Agnus Dei voor uitvoering samen met Sanctus en Benedictus (van het afgelopen kerst project).
 2. Zadok the Priest Handel : dit is  een muzikale uitdaging!
 3. Psalm 150 Franck
 4. evt Halleluja herhalen
 5. nog te bevestigen
 6. nog te bevestigen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@t2muziek.nl. De geluidsfragmenten en bladmuziek worden vervolgens naar je toegestuurd.

 

Kerstproject Heelsums Gelegenheids Koor

In de aanloop naar kerst 2017 is het projectkoor ook actief geweest. Er is vijf keer geoefend en er is maar liefst vijf keer opgetreden! Er waren twee besloten optredens: voor de bewoners van Oranje Nassau Oord en voor de leden van de KBO. Daarnaast is er opgetreden tijdens de Volkskerstzang in de katholieke kerk in Heelsum, met het Carols zingen bij muziektent Heelsum en op eerste kerstdag in de kerkdienst van de gereformeerde kerk Renkum/Heelsum. Het projectkoor bestond dit keer uit zo'n 40 mensen met een goede verdeling over alle stemgroepen. Het was een leuke groep mensen en er werd enthousiast gezongen. De optredens werden goed ontvangen. We kijken al weer uit naar ons volgende project in het voorjaar van 2018.