Koorrepetities Lourdesreis van start

Van 15 tot en met 21 oktober organiseert T2muziek in samenwerking met Christoffelreizen een (zang)reis naar Lourdes. Er is nog plaats voor zowel zangers als niet-zangers.

Tijdens de week zal het projectkoor diverse keren optreden in verschillende missen. Daarnaast is het mogelijk om op individuele basis mee te zingen met de internationale mis onder leiding van een Franse dirigent. De reis is geheel verzorgd.

Inmiddels is het repertoire bekend. Simon de Jong van T2muziek: “Het gaat om de muzieknummers: Kyrie, Sanctus en Agnus Dei uit de Lourdes mis. Daarnaast zingen we natuurlijk diverse Marialiederen en liederen zoals ‘Zoek eerst het koninkrijk van God en ‘As I kneel before you’.

De repetities zijn op zaterdag 23 september gestart. Zangers kunnen nog meedoen met de repetities van 30 september en 14 oktober. Er wordt geoefend van 11.30 tot 13.00 uur in de voormalige Albert Schweitzerschool aan de Hogenkampseweg in Renkum, ingang Keijenbergseweg.

Voor meer informatie en aanmelding: Projectreis Lourdes.  Het is ook mogelijk om te mailen info@t2muziek.nl of te bellen met Simon de Jong, tel. 06 34 87 72 83.

De Jong: “Ik ben diverse keren met een koor naar Lourdes geweest en het is een blijft een bijzondere en mooie ervaring die ik graag met anderen deel.”

 

Naar het overzicht

  • Koorrepetities Lourdesreis van start