Projectkoorreis naar Lourdes

De Heelsumse muziekschool T2muziek organiseert in samenwerking met Christoffel reizen een (zang)reis naar Lourdes van zondagavond 15 t/m zaterdagavond 21 oktober. De reis is voor zangers en partners, en niet-zangers.

Tijdens de week zingen we als projectkoor tijdens drie of vier missen (bij de grot en in kerkgebouwen op het Heiligdom) samen met een priester/voorganger. De mogelijkheid bestaat om op individuele basis mee te zingen als koorlid met de internationale mis onder leiding van een Franse dirigent.

De reis kost € 850 per persoon . Voor deze prijs krijg je vijf overnachtingen in een twee-persoons kamer van een drie-sterren hotel met drie maaltijden, waarvan tweemaal warm, per dag, en de busreis naar en van Lourdes naar Renkum.
Ook kunnen we als groep  een excursie naar de bijv. de Pyreneen organiseren. Deze excursie moet apart en per persoon betaald worden.

Repertoire
Simon de Jong van T2muziek: “Het repertoire is inmiddels bekend. Het gaat om de m
uzieknummers: Kyrie, Sanctus en Agnus Dei uit de Lourdes mis. En de volgende liederen: Te Lourd, God groet U,  Heil'ge Maagd, Gij zelf zijt Heer, Neem O God de gaven, Zoek eerst het koninkrijk, Heer ontferm U , Gloria (beide Taizé, As I kneel en uit de Franciscus mis Sanctus en Agnus Dei."

Repetities
Er staan een drietal repetities gepland ter voorbereiding. De repetities zijn op zaterdag 23 en 30 september en op 14 oktober van 11.30 tot 13.00 uur. De repetities vinden plaats in de voormalige A. Schweitzerschool aan de Hogenkampseweg in Renkum, ingang Keijenbergseweg.

Voor meer informatie en aanmelding, zie de bijlage of neem contact op met Simon de Jong. E-mail: info@t2muziek.nl en tel. 06 34 87 72 83.

Alle informatie over deze reis vind je hier: Christoffel Reizen naar o.a. Lourdes, Rome, Israel, Santiago en Fatima.
Je kunt hier ook de reis boeken. 

Zaterdag 23 september starten we met instuderen van het repertoire. Eventueel kun je nog meedoen vanaf de 2e repetitie. Partners of andere (niet zangers/niet muzikanten) zijn ook van harte welkom en kunnen zich inschrijven bij Christoffelreizen. Graag ook een mailtje naar info@t2muziek.nl waarin je meldt of je al dan niet meezingt of musiceert.

Voor meer informatie en aanmelding, zie de bijlage of neem contact op met Simon de Jong. E-mail: info@t2muziek.nl en tel. 06 34 87 72 83.

Simon: “Ik ben diverse keren met een koor naar Lourdes geweest en het is een blijft een bijzondere en mooie ervaring die ik graag met anderen deel.”

 

 Naar het overzicht