Heelsums Gelegenheids Koor start met kerstproject

Mensen die graag zingen zijn van harte welkom op het Gelegenheidskoor dat in de aanloop naar kerst weer diverse optredens zal verzorgen. Zangliefhebbers uit de gemeente Renkum en omgeving zijn van harte uitgenodigd om met dit projectkoor mee te doen.

 

Dirigent Simon de Jong van T2muziek in Heelsum: “Het Gelegenheidskoor is ideaal voor mensen die graag samen zingen, maar geen zin hebben om wekelijks in een koor te oefenen. Wij repeteren 5 of 6 keer van te voren op zondagmiddag of zondagavond in de kapel van Oranje Nassau Oord. We starten op zondagavond 29 oktober. Verder is er nog twee keer een korte stemrepetitie op een zaterdagochtend. De optredens zijn op 14, 17 en 21 december. Afhankelijk van de inschrijving denk ik aan stukken als het Halllelujah van Handel , Sanctus en Benedictus uit de Missa Brevis Jacob de Haan en natuurlijk  andere (bekende) kerstnummers.”

 

Zangervaring is niet nodig voor deelname aan het projectkoor.  Omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid wel een vereiste. Naast bladmuziek worden eventueel geluidsfiles toegestuurd om thuis te beluisteren. Meer informatie over de repetities, de optredens, de muziek en het aanmelden zie: Heelsums Gelegenheids Koor.

Naar het overzicht

  • Heelsums Gelegenheids Koor start met kerstproject