Zang en gezelligheid bij MIO mannenkoor

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Renkums mannenkoor MIO. Een groep mannen die het leuk vindt om samen te zingen en na afloop wat te drinken. Donderdagavond 1 februari is er een Open Avond.

De mannen van MIO oefenen elke donderdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in Boerderij De ‘Fluitersmaat’. De groep bestaat uit zo’n 20 zangers van 40 jaar en ouder. Ze willen graag kwaliteit leveren met hun liedjes maar gezelligheid is ook een belangrijk aspect; na het zingen wordt er altijd aan de bar nog wat gedronken.

 

Repertoire

MIO zingt een variëteit aan wereldmuziek en heeft ook populaire nummers en licht klassiek op het programma. Denk aan nummers als het Russische liedje Kaljinka, het Arikaanse Nkosi Sikelila Africa, het Ierse Irish Blessing en Danny Boy, maar ook Yellow Submarine, Morning has broken en Crazy little thing called love. De liedjes worden 2- of meerstemming uitgevoerd.

 

Optredens

MIO treedt zo’n 5 keer per jaar op bij allerlei plaatselijke en regionale evenementen. Een keer in de twee jaar maken ze een weekendreisje naar het buitenland. Zo hebben ze opgetreden in Dublin en Leipzig.. Ook partners zijn dan welkom om mee te gaan.

Onlangs traden ze weer op, de mannen van MIO. Dit keer in het kerkje in het Opluchtmuseum in Arnhem. Ze gaven 3 optredens van een half uur voor de toegestroomde bezoekers van het park. Het aanwezig publiek zong enthousiast mee met de bekende winterliederen als Jingle Bells en Let it snow. De zangers van MIO zongen zelf een afwisseling van vrolijke en gedragen koormuziek zoals Deck the Hall, Toreador en When I’m 64.

 

Open Avond

Mannen van alle leeftijden die een leuke tijdsbesteding zoeken zijn van harte welkom op de Open Avond op donderdag 1 februari om 20.15 uur in Boerderij De Fluitersmaat, Akkersdreef 19 in Renkum. Je kunt dan luisteren, meezingen en de sfeer proeven. Wil je nu al meer weten over het koor en het repertoire dat ze zingen? Neem dan een kijkje op de website t2muziek.nl onder ‘koren en orkesten’. Of stuur een mailtje naar Harry Aardema via harryaardema@gmail.com

Naar het overzicht

  • Zang en gezelligheid bij MIO mannenkoor