Volkskerstzang in Heelsum

Op zondagavond 16 december is er de traditionele volkskerstzang in de R.K. St Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, zingen en elkaar te ontmoeten.

 

Het is een mooie traditie: de Volkskerstzang in de Sint Josephkerk. In voorgaande jaren werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Heelsum en Renkum georganiseerd. Hoewel er nu geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met de toekomstige eigenaar Jeroen van Slooten. Gelukkig kan dan ook dit jaar de volkskerstzang doorgang vinden, dit keer georganiseerd door de Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum.

 

De Renkumse Muziekvereniging Eendracht verzorgt de muziek o.l.v. Jan-Aart Ponstein;

de zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor en mannenkoor MIO onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.

Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.

Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en lekkers.

 

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 16 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooi avond te worden.

Naar het overzicht