Uitnodiging voor finale Talentenjacht Renkum-Heelsum

Zaterdag 11 november van 14.00-16.00 uur is de finale van de Talentenjacht Renkum-Heelsum. Iedereen is van harte welkom om deze finale bij te wonen die plaatsvindt in de Cultuurzaal van Doelum in Renkum. Heelsums Harmonie gaat de verplichte werken van de finalisten begeleiden, zoals ze ook zullen doen op het jubileumconcert van Heelsums Harmonie op 25 november. Daar mogen de  winnaars van de talentenjacht namelijk als solist optreden.

 

De finalisten in de leeftijd tot 12 jaar zijn: Meenal Guntubioya (11 jaar, zang); Eveline Waskowsky (11 jaar, viool); Anne Nijhof (10 jaar, zang).

De finalisten in de leeftijd van 12 tot 18 jaar zijn: Gowri Meenon (12 jaar, piano); Nynke Sterk (15 jaar, viool); Anniek Geirnaert, (13 jaar, zang).

 

De zangers bereiden Sweet Goodbyes voor als verplicht werk, dit wordt ook door de vocale winnaar op het concert van 25 november uitgevoerd.

De instrumentalisten bereiden Gypsy Dance voor als verplicht werk en ook dit is het nummer dat de  instrumentale winnaar op het jubileumconcert zal uitvoeren.  Daarnaast zingen/spelen alle finalisten nog een werk naar keuze.

Naar het overzicht

  • Uitnodiging voor finale Talentenjacht Renkum-Heelsum