T2muziek start nieuw seizoen met nog meer instrumenten

Muziekschool T2 is na de zomervakantie fris van start gegaan met nieuwe docenten en instrumenten. Het lesaanbod is uitgebreid met koperinstrumenten en melodisch slagwerk. 

T2muziek in Heelsum richt zich op leerlingen uit de gemeente Renkum. Vanaf de start in 2007 wordt er les gegeven op piano, keyboard, (alt)viool, blokfluit en gitaar, later aangevuld met drums. Sinds vorig jaar kunnen lessen gevolgd worden op klarinet, dwarsfluit en saxofoon. Vanaf deze zomer kunnen leerlingen ook kiezen voor trompet, trombone en euphonium en lessen volgen op melodisch slagwerk zoals xylofoon, klokkenspel, marimba, pauken en vibrafoon. 

T2muziek hanteert de slogan ‘Kwaliteit met passie en plezier’. Annette Veltkamp van T2muziek: “Wij willen het beste halen uit elke leerling met muziek die hij of zij het liefst speelt of zingt. We nemen leerlingen mee op ontdekkingsreis in de mooie wereld van muziek en letterlijk naar diverse locaties om op te treden. Je bent nooit te oud of te jong om de wonderen van muziek maken te leren kennen. We hebben leerlingen tussen de 5 en 75 jaar oud.” 

Iedere dag Open Dag
Alle muzieklessen bij T2 zijn open, vervolgt Annette enthousiast.  “Ouders, opa's, oma's en belangstellende vrienden en vriendinnen kunnen komen luisteren en kijken. Muzikale vrienden en vriendinnen kunnen meekomen om samen een stukje voor bijvoorbeeld school, kerk of vriendenfeest in te studeren.”

Koren en orkesten
Naast muziekles op een groot scala aan instrumenten kun je bij T2muziek terecht voor zangles en muziektheorie. Verder zijn er diverse koren voor als je graag samen wilt zingen. Samen musiceren is ook mogelijk in het leerlingenorkest, een samenwerking van T2muziek met de Heelsumse Harmonie.

 

Naar het overzicht

  • T2muziek start nieuw seizoen met nog meer instrumenten