T2muziek haalt topdocenten binnen

Met de aanvang van het nieuwe seizoen heeft T2muziek in Heelsum een drietal toppers binnengehaald voor lessen op dwarsfluit, klarinet en saxofoon. Met deze uitbreiding is er plaats voor nieuwe leerlingen.

Met de drie nieuwe docenten is het team van de muziekschool in Heelsum uitgebreid tot zeven personen. "We zijn heel blij met deze docenten", vertelt Annette Veltkamp van T2muziek. "Ons motto is: ‘kwaliteit met passie en plezier’ en dat willen we waarmaken. Linda Speulman gaat dwarsfluitles geven, zij heeft na het conservatorium in Nederland gestudeerd aan de Royal Academy of Music in Londen. Amanda van de Veer heeft haar sporen verdiend als saxofonist en dirigent bij muziekverenigingen. Johan Naus tenslotte slaagde cum laude voor zijn masterstudie aan het conservatorium in Amsterdam en speelt sindsdien in vele orkesten."
Aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen, maar plezier staat voorop, bevestigt Speulman. Ze vindt het dan ook belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij mooi vindt. Ze hoopt de leerlingen een goede basis aan te leren waardoor zij hun hele leven plezier zullen hebben van muziek maken.

Met de uitbreiding van het team is er voldoende plek voor nieuwe leerlingen dwarsfluit, klarinet en saxofoon. Ook de docenten koperblaasinstrumenten en slagwerk en drums hebben nog enkele plekken vrij.

Veltkamp: “Wij bieden een eerste gratis proefles op het instrument van keuze. Het instrument voor deze les kun je van ons lenen. Al onze lessen zijn open: ouders, en belangstellende vrienden kunnen altijd meekomen om te luisteren en kijken wat je al kunt. Muzikale vrienden en vriendinnen kunnen meekomen om samen een stukje voor bijvoorbeeld school, kerk of feest in te studeren.”

Voor meer informatie over de docenten, de muzieklessen en onze werkwijze, neem een kijkje op deze website, of mail naar info@t2muziek.nl

Naar het overzicht