Optreden Symfonisch Leerlingen Orkest in Doelum

Zaterdagavond 13 april speelt het Symfonisch Leerlingenorkest (SLO) tijdens het voorjaarsconcert van Heelsums Harmonie en SLO in Doelum. De toegang is gratis. Het programma start om 19.30 uur.

Het SLO is een samenwerking tussen Heelsums Harmonie en T2muziek. Het leerlingenorkest is de afgelopen jaren flink gegroeid en bestaat inmiddels uit 40 leden: kinderen, jongeren en volwassenen.

Het orkest staat onder leiding van Annette Veltkamp van T2muziek. Het thema van de avond is boeken. Veltkamp: “Onder andere de Harry Potter boeken van J.K. Rowling staan centraal in het concert met de bijbehorende muziek uit de gelijknamige films.”

Het SLO speelt die avond o.a. Highlights from Harry Potter, Howl’s moving castle met pianosolist Assad Bahari en Ladies in Lavender met vioolsolisten Eveline Waskowski en Wouter Nijeboer. Tijdens de avond is ook de première van het nieuwe strijkorkest van Heelsums Harmonie-SLO, de orkestleden spelen Palladio van Karl Jenkins.

Het voorjaarsconcert vindt plaats in de grote sporthal van MFC Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft een mooie avond te worden.

Naar het overzicht

  • Optreden Symfonisch Leerlingen Orkest in Doelum