Leerlingen T2muziek zingen met musicalster René van Kooten

T2muziek deed zondag 17 december mee met het concert White Christmas at the Doelen. Drie leerlingen zongen samen met René van Kooten voor een uitverkochte zaal.

 

White Christmas at the Doelen is het kerstconcert in de serie Zondagochtendconcerten in De Doelen. Leerlingen van T2 traden op in het programma van Symphonic Friends. Dit orkest bestaat uit ca 80 musici: (semi-) profs en amateurs van alle leeftijden. Er spelen twee leerlingen en twee docenten van T2muziek in het orkest. Annette Veltkamp van T2muziek vervult de rol van concertmeester.

 

De zaal was uitverkocht, wat betekent dat het orkest Symphonic Friends voor 2500 toeschouwers/luisteraars een programma speelde met mooie kerstnummers en kerstfilmmuziek. De zangsolist was Rene van Kooten, een bekendheid in de musicalwereld en een uitstekende zanger en aimabel mens. Het programma was een afwisseling van instrumentale nummers en zangbegeleidingen.

 

De leerlingen Anne Nijhof, Gedi Roba en Meenal Guntubioya zongen samen met René van Kooten het liedje ‘Keep Christmas with you’. Het lied werd begeleid door het orkest. De jonge dames zongen heel goed en kregen een geweldig applaus. Het was een prachtige ervaring voor de kinderen en hun familieleden.

Naar het overzicht

  • Leerlingen T2muziek zingen met musicalster René van Kooten