Leerlingen T2muziek treden op bij Alzheimercafé Regio Renkum

Leerlingen van T2muziek leveren een muzikale bijdrage aan de maandelijkse bijeenkomsten van Alzheimercafé Renkum. Een win-win situatie: de bezoekers worden vermaakt en de leerlingen doen podiumervaring op.

Het Alzheimercafé vindt iedere vierde woensdag van de maand plaats in de Ontmoetingskerk in Doorwerth. Op 27 maart zullen een aantal tienerleerlingen zang en piano, acte de presence geven. “Hartstikke leuk om te doen”, vindt Annette Veltkamp van T2muziek. “Wij vinden het fijn om als muziekschool een maatschappelijke bijdrage te leveren. Het Alzheimercafé is een goed initiatief. Uit eigen ervaring weet ik wat een impact een ziekte als Alzheimer heeft op familie en het dagelijks leven. Het is met name voor de betrokken mantelzorgers fijn om lotgenoten te ontmoeten en te spreken. Daarom draagt T2muziek deze bijeenkomsten een warm hart toe. Bovendien zijn we altijd op zoek naar gelegenheden waar onze leerlingen voor publiek kunnen optreden.
We hebben afgesproken dat we in ieder geval tot de zomer meewerken en daarna kijken we of we ermee doorgaan. In februari, bij de start van het Alzheimercafé, heeft Assad Bahari, een van onze leerlingen, het spits afgebeten en dat is goed bevallen gezien de positieve reacties van de bezoekers.”

Naar het overzicht

  • Leerlingen T2muziek treden op bij Alzheimercafé Regio Renkum