Kinderen gezocht voor projectkoor Sinterklaas

Op  zaterdagmiddag 16 november wordt Sinterklaas verwelkomd in de muziektent van Heelsum. Kinderen kunnen zich aanmelden voor het projectkoor dat bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes zal zingen.

Het projectkoor staat onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Ieder kind vanaf 6 jaar kan meedoen. De liedjes worden geoefend waarbij er aandacht is voor ademhaling, articulatie, presentatie, stemontwikkeling en stemprojectie. Het is de bedoeling dat de teksten van de liedjes uit het hoofd geleerd worden.

Repetities zijn op woensdagmiddag: 30 oktober, 6 november en 13 november van 13.00 tot 14.00 uur in de Sluis (zijzaal van de RK kerk, ingang PrinsBernardlaan)  in Heelsum.

Aanmelden kan via een email naar info@t2muziek.nl. De kosten (ter bestrijding van onkosten als zaalhuur en vergoeding professionele begeleiding) zijn 10 euro per kind, te voldoen bij de eerste repetitie. Leerlingen van T2muziek kunnen gratis meedoen, zij kunnen zich aanmelden bij hun T2docent. Als hun ouders dat willen, kunnen ze een vrijwillige bijdrage geven.

 

Naar het overzicht

  • Kinderen gezocht voor projectkoor Sinterklaas