Jaarlijks uitvoering leerlingenorkesten Renkum/Heelsum

Zaterdag 9 juni gaf het leerlingenorkest T2muziek/Heelsums Harmonie samen met het leerlingenorkest van Eendracht een concert in de Cultuurzaal van Doelum. Ook het Opstaporkest voor de allerjongste leerlingen van T2muziek/Heelsums Harmonie liet van zich horen.

Dit jaarlijks concert is vooral bedoeld om de voortgang van de ontwikkeling als orkest te tonen aan familie vrienden en bekenden. Het opstaporkest onder leiding van Sander Waamelink  speelde o.a. de nummers Speel de Blues en De Scherpschutter.

Het leerlingenorkest, gedirigeerd door Annette Veltkamp van T2muziek  bracht o.a. het stoere Roundtable Rival en gevoelige I dreamed a dream (Les Miserables) heel mooi over het voetlicht. Samen met het  leeringenorkest van Eendracht, onder leiding van Marlies van Roest werd My Way, (een hit van Calvin Harris) gespeeld.

Begin 2017 heeft T2muziek de opleiding en begeleiding van het leerlingenorkest van Heelsums Harmonie overgenomen. Indertijd bestond het orkest nog uit 5 leerlingen. De nieuwe opzet werpt zijn vruchten af. Veel leerlingen van T2muziek maken deel uit van het orkest, dat inmiddels uit zo’n 25 leerlingen bestaat. Nieuwe leerlingen zijn altijd welkom. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact met ons op.

Naar het overzicht
  • Jaarlijks uitvoering leerlingenorkesten Renkum/Heelsum