Fluitspelen bij T2muziek

Lijkt dwarsfluit spelen je leuk? Heb je vroeger dwarsfluit gespeeld en zou je dit nu weer op willen pakken? Wil je samenspelen met andere fluitisten? Of (naast je individuele fluitles) meedoen in een symfonisch leerlingenorkest? Bij T2muziek is er veel mogelijk. De lessen dwarsfluit worden gegeven door onze sympathiek docente Isabelle Haverkort.  

Isabelle Haverkort is sinds twee jaar docent dwarsfluit bij T2muziek. Zij koos op zevenjarige leeftijd voor de dwarsfluit en heeft sindsdien nooit meer een week zonder muziek geleefd. Zij rondde haar studie af aan het conservatorium in Utrecht en geeft al jaren dwarsluit aan leerlingen op verschillende muziekscholen en ook aan huis. Regelmatig treedt zij op als freelance fluitiste bij diverse orkestprojecten, zowel klassiek als lichte muziek. Naast dwarsfluit speelt zij traverso en piccolo.

Isabelle: “Sinds het tweede jaar van het conservatorium geef ik met veel plezier les, zowel privé als bij verschillende muziekscholen. Iedereen tussen de 6 en 80+ jaar is welkom. We werken onder andere aan klank, samenspel en techniek met een grote dosis speelplezier. Afhankelijk van de wensen passen we het repertoire aan, want het is natuurlijk extra leuk als je muziek kunt spelen die bij je past. Daarnaast vind ik het leuk om ook wat muziektheorie bij te brengen tijdens de les.”

Over T2muziek is Isabelle enthousiast: “Het mooie van deze muziekschool is dat er naast de (individuele) muziekles ook allerlei mogelijkheden zijn voor samenspel. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met het Symfonisch Leerlingen Orkest waar nog plek is voor diverse fluitisten. Of we kijken naar opties om een fluitensemble te starten voor gevorderden die graag samenspelen. Je kunt ook les volgen met meerdere personen. T2muziek is hier heel flexibel in.”

Naast fluitdocent is Isabelle voor T2 actief als muzikaal leider van een barokgroepje en geeft zij Algemene Muzikale Vorming aan kinderen. Met Isabelle heeft team T2muziek er een veelzijdige en enthousiast muziekdocente bij.

Wil je dwarsfluit leren spelen, als gevorderde of als beginner? Wil je individueel les en/of wil je samenspelen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met info@t2muziek.nl Voordat je echt aan de slag gaat bij Isabelle krijg je een gratis proefles.

 

 

‚Äč

Naar het overzicht