Engelse Taunton Concert Band treedt op in muziektent Heelsum

T2muziek heeft op uitnodiging van Taunton Concert Band (een harmonie) een concerttour voor dit gezelschap georganiseerd. Woensdag 8 augustus treedt de band op in muziektent Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.

De Concert Band bestaat uit 30 goede amateurmusici. Ze arriveren op maandag 6 augustus in Akoesticum in Ede, waar ze de week zullen verblijven en repeteren. Zo zal op dinsdag Christian Ansink, trombonist van het HGO en dirigent van Heelsums Harmonie, een workshop geven over blaastechniek en studieadviezen voor een harmonie en fanfare.

Op woensdag 8 augustus geeft de band een concert in de muziektent van Heelsum van 16.30 tot 17.30 uur. Donderdag 9 augustus wordt er tussen 11.30 en 13.30 uur tweemaal opgetreden n het Openluchtmuseum Arnhem. Op vrijdag 10 augustus is het laatste concert van deze groep in Akoesticum Ede om 12.00 uur. 

 

Repertoire

De band heeft een divers repertoire van classics tot modern, traditionele Engelse muziek, filmmuziek van John Williams en marsen. Enkele stukken zijn met solo instrumenten.

 

Gratis toegang

De toegang voor alle concerten is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van gemaakte onkosten.

Naar het overzicht

  • Engelse Taunton Concert Band treedt op in muziektent Heelsum