Lichtjesavond begraafplaats Oosterbeek

Op lichtjesavond worden de overleden herdacht. Leerlingen van T2muziek verzorgen de muzikale intermezzo's op viool en vocaal.

 

Lichtjesavond

Op woensdag 11 en 18 december 2019 organiseert gemeente Renkum samen met Uitvaartverzorging Mijnhart lichtjesavonden op de begraafplaatsen in Renkum en Oosterbeek.

Tijdens de lichtjesavond kunt u uw dierbare(n) herdenken. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook als de begrafenis of crematie ergens anders heeft plaatsgevonden.

Oosterbeek

Datum: woensdag 11 december 2019
Locatie: begraafplaats Noord en Zuid, Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek
Tijd: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Renkum

Datum: woensdag 18 december 2019
Locatie: begraafplaats Harten, Hartenseweg in Renkum
Tijd: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Programma

U kunt samen met uw familie of vrienden herinneringen ophalen, een kaars branden of de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen. Op beide avonden is er een samenkomst begeleid door Marijke Wasser. Tijdens de dienst is er live muziek kinderorkest- en koor T2 uit Heelsum.

De begraafplaatsen zijn tijdens lichtjesavond sfeervol verlicht. Als u liever een zaklamp meeneemt om het graf van uw dierbare(n) te bezoeken dan kan dat natuurlijk ook.

Naam laten voorlezen

Wit u de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen? Geef dit dan uiterlijk 1 dag van tevoren door bij Mijnhart Uitvaartverzorging. Stuur een e-mail naar info@mijnhartuitvaartverzorging.nl of bel naar (026) 33 330 29. Zet in uw e-mail welke begraafplaats u bezoekt.

Naar het overzicht

  • Lichtjesavond begraafplaats Oosterbeek