Docenten

De naam T2 staat voor "team van 2". Het team bestaat uit Simon de Jong en Annette Veltkamp. Sinds 2012 jaar versterkt Willard de Jong ons team. Wij hebben 15 jaar lesgegeven in Nieuw-Zeeland (Christchurch) en Engeland (Londen en Somerset).Het lesgeven in het buitenland heeft ons niet alleen veel inspiratie gegeven, maar heeft ons ook veel geleerd over de muzikale mogelijkheden van het individu en mogelijkheden om muziek in het dagelijks onderwijs te integreren. Meer weten? Kom langs of bel 0317 356225.

 

Simon de Jong (1955)


http://www.t2muziek.nl/simon.jpgSimon studeerde in 1982 af aan het Conservatorium te Zwolle in de richting schoolmuziek B. Al tijdens zijn opleiding begon hij als muziekdocent. Vanaf 1992 werkte hij als Head of Music op diverse middelbare scholen in Nieuw Zeeland en Engeland, en vervolgens als Ensemble Development Manager bij de muzieksector van de provinciale overheid, in Somerset (Engeland). Sinds zijn afstuderen dirigeerde hij diverse koren en orkesten, was hij musical director van diverse musical- en theaterproducties en verzorgde hij zanglessen en koorscholing. Ook organiseerde hij vele muziekprojecten op basis- en middelbare scholen. Naast zijn lessen bij T2muziek heeft Simon diverse (kerk)koren onder zijn muzikale hoede en geeft hij les als muziekdocent aan Arnhem International School.

 

Annette Veltkamp (1962)


http://www.t2muziek.nl/annette.jpgAnnette heeft viool en clavecimbel gestudeerd aan het Arnhems Conservatorium. In 1989 studeerde ze af. In Nieuw Zeeland en Engeland was ze verbonden aan een instelling voor muziekonderwijs op middelbare- en basisscholen en was aldus werkzaam als docent  viool, altviool, piano, keyboard en clavecimbel. Zowel privé als op middelbare- en basisscholen coachte ze bovendien jeugdorkesten en kamermuziekensembles. Daarnaast was ze freelance violist en pianist bij diverse ensembles.  Verder ontwikkelde ze een programma voor het geven van klassikale vioollessen. Naats haar lessen bij T2muziek begeleidt Annette  diverse koren als pianist/organist.

 

Willard de Jong (1995)


Willard is geboren Christchurch, Nieuw Zeeland. Hier kreeg hij op 4-jarige leeftijd zijn eerste celloles. Sinds die tijd heeft hij aan workshops en concoursen meegedaan en meegespeeld in diverse jeugdorkesten in Nieuw Zeeland en Engeland.
In Engeland kreeg hij op 9-jarige leeftijd drumles. Van zijn moeder leerde hij piano spelen. Afgelopen jaar heeft hij succesvol eindexamen VWO gedaan en studeert nu aan Automotive Engineering aan de HAN. Willard is assistent dirigent bij het bJongerenkoor St. Antonius in Ede, is percussionist bij Heelsums Harmonie en is vervangend dirigent/pianist waar nodig. Willard is een enthousiaste docent die momenteel 11 jonge muzikanten onder zijn hoede heeft.